03 Φεβρουαρίου 2018

"Είμαι ήρεμος και έτοιμος" η απάντηση του Μίκη Θεοδωράκη-Έντονες αντιδράσεις για την επίθεση


Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης απάντησε μέσω στης προσωπικής του σελίδας στις απειλές που δέχεται για να μην μιλήσει στο συλλαλητήριο και για την επίθεση με μπογιές που έγινε στο σπίτι του το μεσημέρι του Σαββάτου 3.2.2018.

Ο Μίκης Θεοδωράκης δήλωσε:


«Είμαι Ήρεμος και Έτοιμος»

Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το μήνυμά του για τον κόσμο, απάντησε:

«Να μην πτοηθούν. Να αυξήσουν την θέληση, τον θυμό, την αποφασιστικότητα και την ορμητικότητά τους».

Πηγή: enikos.gr

Έντονες αντιδράσεις για την επίθεση στο σπίτι του Μίκη

Άμεσες και έντονες ήταν οι αντιδράσεις του πολιτικού προσωπικού για την επίθεση στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, επειδή αποφάσισε να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της Κυριακής.

«Εντάξει δεν έχουν αφήσει τίποτε όρθιο. Ε όχι και οι κουκουλοφόροι να απειλούν τον Μίκη Θεοδωράκη! Τρέμουν το αυριανό (συλλαλητήριο)» σχολίασε στο Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Nτροπή! Αύριο θα πάρουν την απάντησή τους. ‘’Ο ήλιος είναι βέβαιος για τον κόσμο’’ ό,τι και αν κάνουν» δήλωσε από πλευράς του στο Twitter ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.

«Επίθεση αναρχικών και στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη. Σπόνσορες της αυριανής συνάντησης» δήλωσε δηκτικά ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Η επίθεση στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη είναι απολύτως καταδικαστέα» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

«Για πόσο καιρό, όμως, θα καταδικάζουμε επιθέσεις εναντίον πολιτών και πολιτικών; Πόσο δηλητήριο θα χυθεί ακόμη; Οι Έλληνες πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Δεν χωρούν νέοι διχασμοί» επισήμανε ο κ. Χρηστίδης.


Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/366042/edones-adidraseis-gia-tin-epithesi-sto-spiti-tou-miki-