22 Φεβρουαρίου 2018

Νέο άγριο «κάρφωμα» Κυριάκου των φοροφυγάδων στοιχηματατζήδων «φίλων» του Τσίπρα

Αίσθηση προκάλεσε στην Βουλή, η ξεκάθαρη αναφορά (για ακόμη μια φορά) του Κυριάκου Μητσοτάκη, στον ρόλο των «φοροφυγάδων» Στοιχηματατζήδων και την άμεση διαπλοκή τους με το Καθεστώς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και προσωπικά με τον Τσίπρα.


«Εργολάβοι και φοροφυγάδες του διαδικτυακού στοιχήματος προσπαθούν να καλλιεργήσουν την προπαγάνδα σας και να χτίσουν την σκευωρία σας. Καλλιεργείτε σύστημα που προωθεί την χυδαιότητα στην θέση του πολιτικού διαλόγου….Στοχοποιείτε μεθοδικά τους πολιτικούς σας αντιπάλους και δεν εξαιρείτε ούτε τις οικογένειές τους, χρησιμοποιώντας πληρωμένα φερέφωνα που τροφοδοτείτε με διαφημιστικά κονδύλια ΔΕΚΟ..» ανέφερε χθες με έμφαση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ε και τώρα, μην μας ρωτήσετε όλοι εσείς οι τακτικοί αναγνώστες του Lykavitos.gr ποιον πασίγνωστο «Όμιλο Media» και ποιον φανερό (όσο και ποιον κρυφό) ιδιοκτήτη του, «φωτογράφισε» (ξανά) ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το βέβαιο πάντως είναι πως η επόμενη μέρα, θα είναι εξαιρετικά «σκοτεινή» για όλους εκείνους τους Διαπλεκόμενους  Νταραβεριτζήδες, που κάνουν όλη την βρόμικη δουλειά για το καθεστώς του Μαξίμου λειτουργώντας σαν πιστά πιτ μπουλ του Τσίπρα. Με αντάλλαγμα το Καθεστώς να τους «καθαρίσει» από τις πολύ σοβαρές φορολογικές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται, αυτά και πρόσωπα του στενού τους οικογενειακού περιβάλλοντος.

Είναι σίγουρο πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος νομοτελειακά (και πολύ σύντομα) θα κληθεί να αναλάβει το τιμόνι της χώρας, δεν ξεχνά.

Η.Τ.
https://www.lykavitos.gr/archives/506141