28 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! Οπρα: Θα κατέβω για πρόεδρος, αν μου δώσει σημάδι ο Θεός

Μπορεί οι Αμερικανοί να τρελαίνονται στην ιδέα να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία η Οπρα Γουίνφρι, ωστόσο, εκείνη περιμένει σημάδι από τον Θεό.


Μπορεί σε συνέντευξή της στον Τζίμι Κίμελ να έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα όσων την ήθελαν να κοντράρετε με τον Τραμπ το 2020, όμως, σε νέες της δηλώσεις στο People αφήνει μια χαραμάδα ανοικτή.

«Θεέ, αν νομίζεις πως πρέπει να θέσω υποψηφιότητα, πρέπει να μου το πεις και πρέπει να είναι τόσο σαφές το μήνυμά σου που δεν θα μπορώ να το χάσω. Ακόμη, δεν το έχω πάρει», δήλωσε.

Η ισχυρή επιχειρηματίας των media αποκάλυψε πως μετά την πύρινη ομιλία της κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης στις Χρυσές Σφαίρες, δέχθηκε προσφορές πλούσιων ατόμων για να χρηματοδοτήσουν την εκστρατεία της.

Οπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, πολλοί της είπαν πως τουλάχιστον θα πρέπει να σκεφτεί το ενδεχόμενο.

Η Οπρα Γουίνφρι σε παλιότερες δηλώσεις της είχε αρνηθεί πως σκέφτεται να διεκδικήσει την προεδρία, λέγοντας πως δεν είναι στον χαρακτήρα της.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, από την πλευρά του πάντως, δείχνει έτοιμος να ανταγωνιστεί την Οπρα, υποστηρίζοντας, μάλιστα, πως την θέλει απέναντί του «για να εκτεθεί και να ηττηθεί όπως και οι άλλοι».