16 Φεβρουαρίου 2018

ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥΤΑΡΑΜΕ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ! Νέα "καρφιά" της Παπακώστα: Η ΝΔ λειτουργούσε με κανόνες - Αυτό φαίνεται να αλλάζει

Κριτική στη ΝΔ ασκεί η Κατερίνα Παπακώστα, σε συνέντευξή της στη Νέα Σελίδα, τονίζοντας ότι η θέση της όσον αφορά στην ανάγκη παραίτησης του Άδωνι Γεωργιάδη από την αντιπροεδρία του κόμματος, λόγω της εμπλοκής τού ονόματός του στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, δεν έχει αλλάξει.

Μάλιστα, με αφορμή την αποπομπή του Ευάγγελου Αντώναρου, η ανεξάρτητη βουλευτής επισημαίνει πως πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας ήταν να λειτουργεί με κανόνες. «Αυτό φαίνεται να αλλάζει και θα αξιολογηθεί» σημειώνει.

Όσον αφορά στην υπόθεση της Novartis, η πρώην βουλευτής της ΝΔ τη χαρακτηρίζει πολύ σοβαρή, ζητώντας να διερευνηθεί σε βάθος και να εξεταστούν όλα τα στοιχεία και όσα λέγονται να βασίζονται σε αποδείξεις.

«Να έρθουν όλα στο φως με θεσμικό τρόπο. Το σύνολο του πολιτικού κόσμου οφείλει να συμβάλει στη διαλεύκανση αυτού του σκανδάλου, το οποίο είναι διεθνές. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, διότι πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε με κανόνες. Πρέπει να υπηρετούνται από εμάς τους πολιτικούς, προκειμένου να χτίσουμε ξανά σχέση εμπιστοσύνης με τον λαό. Θεωρώ πως, αφού η Δικαιοσύνη αποφανθεί οριστικώς και εκτιμηθεί η ζημιά εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος, αυτή θα πρέπει να διεκδικηθεί εις ολόκληρον» τονίζει η κ. Παπακώστα.