26 Φεβρουαρίου 2018

ΦΩΤΟ-Δεν δήλωσε τον Γκαρθία ως αξιωματούχο του αγώνα ο Ολυμπιακός-Τι λέει το ΦΑ-Τι απαντά ο Καραπαππάς


[Όπως θα δείτε στο χαρτί λέει πως πρέπει να δηλωθούν 75 λεπτά πριν τον αγώνα. Ο Ολυμπιακός έδωσε το ίδιο χαρτί όπως στον τελευταίο αγώνα και 15 λεπτά μετά τη λήξη της προθεσμιάς ενημέρωσε προφορικά ότι προπονητής είναι ο Γκαρσία. Αυτο το έγραψε το φύλλο αγώνα και ο διαιτητής και αυτό επικαλείται ο Ολυμπιακός μιλώντας για γελοιότητες]

Αρκετά ερωτηματικά προκαλεί η επίσημη λίστα του ματς που παραδόθηκε στον ΠΑΟΚ περίπου 75 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό.


Και αυτό διότι σύμφωνα με την λίστα που δόθηκε στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ, ως προπονητής του Ολυμπιακού έχει δηλωθεί ο Χρήστος Κόντης, με τον Όσκαρ Γκαρθία να μην βρίσκεται στην λίστα των αξιωματούχων.

Αυτό φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά να απορούν και να τονίζουν μεταξύ άλλων ότι: «ποιος υποτίθεται ότι τραυματίστηκε, κάποιος που είχε ή δεν είχε δικαίωμα εισόδου;».

Αξίζει να σημειωθεί πως το παρακάτω έγγραφο έρχεται με τις ενδεκάδες στους παρατηρητές και με υπογραφή των αξιωματούχων.



Το φύλλο αγώνα του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Διαβάστε τι αναφέρει -σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ- το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος για όσα συνέβησαν στην Τούμπα και προκάλεσαν τη μη τέλεση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η επόμενη μέρα του ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία από ρολό ταμειακής μηχανής, φέρνει τον "Δικέφαλο του Βορρά" σε θέση αντεπίθεσης, ώστε να γλιτώσει την βαριά τιμωρία, η οποία θα δυσκολέψει πολύ την προσπάθειά του για κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν στα χέρια τους το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής του αγώνα, Αλέξανδρος Αρετόπουλος, ετοιμάζοντας πλέον τις επόμενες κινήσεις τους. Ο ΠΑΟΚ θα κάνει ένσταση για αντικανονική μη τέλεση αγώνα με υπαιτιότητα του Ολυμπιακού, ενώ στην ένστασή του θα ζητά τουλάχιστον τέλεση του αγώνα με τους Πειραιώτες..

Το φύλλο αγώνα, σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ, αναφέρει τα εξής:

Ο Όσκαρ Γκαρθία δεν πήγε στο ιατρείο του γηπέδου και μόνο 15 λεπτά μετά άφησε να τον εξετάσει ο γιατρός του αγώνα.

Ο διαιτητής αναφέρει τη γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα και τονίζει ότι ο Γκαρθία ζήτησε να πάει για περαιτέρω εξετάσεις.

Η γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα κάνει λόγο για εσωτερική αμυχή στο άνω χείλος που δεν τον εμποδίζει να εκτελέσει τα καθήκοντά του.

Ο Καραπαπάς απαντά στον ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στην Τούμπα

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook επέλεξε να τοποθετηθεί ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, απαντώντας στον ΠΑΟΚ και σε όσα υποστηρίζει για τον ίδιο, τον Όσκαρ Γκαρθία και τη στάση των Πειραιωτών στην Τούμπα μετά τα γεγονότα στο ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω του τραυματισμού του Ισπανού προπονητή από εκτόξευση ρολού ταμειακής μηχανής.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

"1. Ακόμα περιμένουμε συγγνώμη από αυτούς που μας έλεγαν ότι δεν μπορούσε να παίξει ο Τζαβέλας γιατί τον έβριζαν.

2. Οι εμπνευστές της πολιτικής «θα κάνουμε μήνυση στον Γκαρθία» που ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ είναι οι ίδιοι καραγκιόζηδες που έβαλαν τον Ίβιτς (που αλλού χτύπησε και αλλού τραυματίστηκε) σε αναπηρικό καροτσάκι στη Λεωφόρο;

3. Το ποιοι είναι ΚΟΤΕΣ και ποιοι όχι το κατάλαβαν καλά και στα αποδυτήρια τους και όταν φεύγαμε από το γήπεδο τους.

4. Ποτέ δεν είπαμε ότι τραυματίστηκε ο Γκαρθία στο μάτι και ο «γιατρός του αγώνα» φόραγε ρούχα του ΠΑΟΚ, άρα ήταν γιατρός του... ΠΑΟΚ! Και ήθελε να μπει στα αποδυτήρια μας με τον Μίχελ! Όταν λοιπόν ήρθε με τον παρατηρητή του αγώνα και αφού είχε αλλάξει, μπήκε κανονικά! Είναι ο ίδιος τύπος που χτύπησε φροντιστή μας στο παιχνίδι που πετούσαν πυρσούς στο κεφάλι του Μίτσελ.

5. Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΗΤΑΝ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ, ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΡΙΨΗ ΦΟΝΙΚΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑΣ ΜΕ ΣΤΙΛΟ ΑΛΛΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ VIP ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΙ.

6. Στα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ της METROSPORT που έχουν το θράσος να λένε ότι εγώ είπα στον Γκαρθία «πέσε κάτω» έχω να πω ότι η γελοιότητα έχει όρια και θα έρθουν στο δικαστήριο για τα υπόλοιπα.

7. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. Ο ΓΚΑΡΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ. Το έχει ο ΠΑΟΚ αλλά παρόλα αυτά διαρρέουν τα Γκαγκατσάκια αηδίες για να μπερδέψουν τον κόσμο!

8. Από χθες το βράδυ έχουν κινητοποιηθεί ΟΛΟΙ οι παρακρατικοί μηχανισμοί για να μας βγάλουν τρελούς!

9. Μου είπαν ότι ένας που λέγεται Κυριάκος δε θέλει να συνδιαλέγεται μαζί μου. Θα το ξεπεράσω, βασικά γιατί δεν με απασχολεί συνολικά η ύπαρξη του. Ας διαβάσει τι έλεγε μετά τη Λεωφόρο και τον Ίβιτς, να ντραπεί και ας συντονιστεί με την πραγματικότητα γιατί μας έλεγε για «φανταστικούς τραυματισμούς» και εδώ έχουμε σύλληψη του δράστη. Μάλλον συνελήφθη για τις δικές μας φαντασιώσεις".