03 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΑΠΑ! ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ; Πάτρα: Πείνασε και... διέρρηξε αρτοποιείο παίρνοντας φαγώσιμα!

Ήταν προχωρημένη η ώρα και την έπιασε... πείνα μια νεαρή Ελληνίδα, γι' αυτό διέρρηξε την πόρτα ενός αρτοποιείου στην Πάτρα και άρπαξε από μέσα διάφορα φαγώσιμα μαζί με τα απαραίτητα αναψυκτικά για να τα συνοδεύσει! Με την ευκαιρία, όμως, έβαλε και «χέρι» στο ταμείο απ' όπου έκλεψε 39 ευρώ!


Η 28χρονη διέφυγε προσωρινά μετά την διάρρηξη, η οποία όμως έγινε αμέσως αντιληπτή και ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση. Έτσι, εντοπίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και έμεινε με την... όρεξη, αφού τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή της πριν προλάβει να τα καταναλώσει! Η νεαρή οδηγήθηκε στην Ασφάλεια και από εκεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με την κατηγορία της κλοπής.

*** Ένας από τους τέσσερις διαρρήκτες που εισέβαλαν στην αποθήκη ενός 65χρονου στην Πάτρα και άρπαξαν ένα αλυσοπρίονο, εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθη και οδηγήθηκε στα γραφεία της Ασφαλείας. Πρόκειται για έναν  23χρονο που και την προηγούμενη ημέρα είχε διαρρήξει μια άλλη αποθήκη και είχε επίσης κλέψει γεωργικά εργαλεία. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι τρεις συνεργοί του.