02 Φεβρουαρίου 2018

Νέο χτύπημα Fake News του Μαξίμου κατά Μαρέβας-ΦΩΤΟ

Χθες το σύστημα δημιουργίας, διάδοσης fake news και εκτόξευσης λάσπης του Μαξίμου, μέσω του γνωστού Βαξεβάνη, ξεπέρασε τον εαυτό του.

Καθοδηγούμενο από τον πανικό που φαίνεται πως έχει προκαλέσει στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το συλλαλητήριο, σε συνδυασμό με την αποτυχημένη διαχείριση του ζητήματος των Σκοπίων με μικροπολιτικούς όρους, έφτασε στο σημείο να χρεώσει στη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία. Μία «αναγνώριση» για την οποία μάχονταν διαχρονικά, με δημόσιες τοποθετήσεις και άρθρα, πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Εμφάνισαν υποτιθέμενα screenshots από την ιστοσελίδα της εταιρίας Zeus & Dione, στην οποία συνέταιρος είναι η κα Γκραμπόφσκι, όπου υποτίθεται ότι στην φόρμα παραγγελίας, στο πεδίο επιλογής χώρας για την αποστολή, τα Σκόπια εμφανίζονται ως Μακεδονία.

Η νέα αυτή προσπάθεια εκτόξευσης λάσπης στη ΝΔ μέσω της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, που για μια ακόμα φορά στοχοποιείται λόγω της επαγγελματικής της δράσης, θα ήταν εξαιρετικά αστεία αν δεν υποδήλωνε την τραγική αμηχανία και τον πανικό στον οποίο βρίσκεται η κυβέρνηση.

Φυσικά δεν χρειάζεται ιδιαίτερη γνώση για να καταλάβει κανείς πως οι πλατφόρμες που χρησιμοποιούνται για τις διαδικτυακές πωλήσεις ελέγχονται από τις διεθνείς εταιρίες που διαχειρίζονται τις διαδικτυακές αποστολές (εταιρίες courier) και όχι από το κάθε μεμονωμένο e-shop που συνεργάζεται μαζί τους.

Επίσης δεν χρειάζεται τίποτα παρπάνω από το να μπει κανείς στην εν λόγω ιστοσελίδα για να διαπιστώσει την γελοιότητα και τα τραγικά αδιέξοδα που προσπαθεί το σύστημα των υπογείων του Μαξίμου, να θάψει για άλλη μια φορά στη λάσπη των fake news.

Σε κάθε περίπτωση σίγουρα κατάφεραν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα και τις διαδικτυακές πωλήσεις της εταιρίας της κας Γκραμπόφσκι.