13 Φεβρουαρίου 2018

ΦΩΤΟ-Η 36χρονη γιαγιά που έχει τρελάνει τη Βρετανία και δέχεται προτάσεις γάμου ακόμα και από την Ελλάδα

Η 36χρονη σέξι Carrie Hilton δέχεται απανωτές προτάσεις γάμου από άνδρες στα social media-ακόμη και από την Ελλάδα - H 17χρονη κόρη της γέννησε πρόσφατα ένα γλυκύτατο κοριτσάκι


Μπορεί να έγινε πρόσφατα γιαγιά, όμως, η 36χρονη Carrie Hilton από τη Βρετανία έχει σώμα που κολάζει χιλιάδες θαυμαστές από διάφορα μέρη του κόσμου, όπως Ελλάδα, Ισπανία, Τουρκία και Ταϊλάνδη.

Είναι ίσως η νεότερη γιαγιά στη χώρα της Τερέζα Μέι, όπως γράφει σε σχετικό της άρθρο η γερμανική εφημερίδα Bild. Δηλώνει περήφανη που έγινε γιαγιά και, όπως λέει, είναι πολύ προστατευτική με την πανέμορφη εγγονή της. Βρίσκει όμως πάντα χρόνο για να διαφημίσει τα σωματικά της προσόντα στα social media.




Η ίδια, μάλιστα, δεν διστάζει να ποζάρει, ακόμα και με περιβολή Εύας στο Intagram. Οι κατακτήσεις της Carrie Hilton είναι πάρα πολλές με άνδρες απ΄όλο τον κόσμο να της εκφράζουν την επιθυμία τους να την γνωρίσουν από κοντά και -γιατί όχι- ακόμη και να την παντρευτούν.

Η καστανή γιαγιά έχει πλούσιο στήθος και αναλογίες μοντέλου.


Σε ηλικία 18 ετών, η Carrie απέκτησε την κόρη της Clarice. Πριν από λίγους μήνες, η κόρη της Κάρι έφερε στον κόσμο τη μικρή Τζέσικα.

Η Carrie είχε την ιδέα να βγάλει μία αναμνηστική φωτογραφία όπου απεικονίζονται πέντε γενιές: Το μωρό Τζέσικα, η μητέρα του, η γιαγιά του, η προγιαγιά του και η προ-προγιαγιά του.


H 36χρονη γιαγιά από την Βρετανία εργάζεται σκληρά για να έχει καλλίγραμμο σώμα. Πηγαίνει ανελλιπώς για kickboxing πέντε φορές την εβδομάδα, ενώ έχει ξοδέψει μια περιουσία για να έχει αυτή την εμφάνιση.

Τα τελευταία πέντε χρόνια έκανε αύξηση στήθους, διόρθωσε τις ατέλειες των δοντιών της, έβαλε extensions κι έκανε botox δαπανώντας συνολικά το ποσό των 15 χιλιάδων ευρώ.