03 Φεβρουαρίου 2018

Αδωνις για λάσπη Novartis: Θα μου κλ@σουν τα αρχ@δια! Με εμένα είχαν ζημιές, με Πολάκη έχουν κέρδη... βρείτε ποιος τους εξυπηρετεί

Απαντώντας στην Ντόρα είπε:  "Μπροστά στην ομορφιά της Ντόρας τι πιάνει τωρα μια Σιντι Κρόφορντ"

Για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και το σκάνδαλο της Novartis, μίλησε ο Αδωνις Γεωργιάδης.


Παράλληλα έδωσε απάντηση στην Ντόρα Μπακογιάννη η οποία άφησε αιχμές για όσα στελέχη της ΝΔ ζητούν να μην υπάρχει καθόλου η λέξη «Μακεδονία» σε μια σύνθετη ονομασία, με την περίφημη φράση της «κι εγώ θα ήθελα να είμαι η Σιντι Κρόφορντ».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» ανέφερε ότι: «η κυρία Μπακογιάννη θέτει το θέμα σε συνθήκες ρεαλισμού, είναι πολύ έμπειρη και ξέρει αυτά τα ζητήματα και θα της απαντούσα χαριτολογώντας επειδή της έχω και μια αδυναμία οτι μπροστά στη μεσογειακή ομορφιά της Ντόρας τι πιάνει τωρα μια Σιντι Κρόφορντ».

Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξήγησε και τα όσα έλεγε κατά του Κώστα Καραμανλή και της Ντόρας Μπακογιάννη στο βίντεο που χρησιμοποίησε το Μέγαρο Μαξίμου για να τον επικρίνει πριν λίγες μέρες, το 2008, όταν ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ.

«Αυτά που έλεγα στο βίντεο ήταν η γραμμή του Λαϊκού ορθόδοξου συναγερμού, τα λέγαμε γιατί τότε το πολιτικό συμφέρον του ΛΑΟΣ ήταν να κινητοποιήσει τον κόσμο και να κάνουμε συλλαλητήρια. Όμως τότε δεν τα καταφέραμε και δεν τα καταφέραμε επειδή υπήρχε η εγγύηση του Κώστα Καραμανλή. Τότε υπήρχε απόλυτη εμπιστοσύνη ότι ο Κώστας Καραμαλής αποκλείεται να έβαζε την υπογραφή του σε κάτι που θα έβλαπτε την Μακεδονία γι’ αυτό και ο κόσμος δεν κατέβαινε στους δρόμους. Σήμερα ο ελληνικός λαός δεν δείχνει την ίδια εμπιστοσύνη στον Τσίπρα, τον θεωρεί εύκολο στην υπογραφή και γι’ αυτό κινητοποιείται και κατεβαίνει».

Όσον αφορά την επικοινωνία σε αυστηρό τόνο που είχε χθες ο υπουργός Εξωτερικών με τον διαπραγματευτη του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως μέχρι στιγμής έχουμε μόνο την διαρροή από την πλευρά του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών και ότι ο ίδιος θα περιμένει να κάνει διαρροή και ο κ. Νίμιτς που να λέει ότι και έκανε λάθος στα όσα είπε περί Μακεδονικής εθνότητας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε και τις πληροφορίες που θέλουν τις επόμενες μέρες να σκάει το σκάνδαλο Novartis με εμπλοκή πολιτικών προσώπων.

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Εδώ και πολλές μέρες υπάρχουν διαρροές και προαναγγελίες από τον Πολάκη και τον Καμμένο. Άνθρωποι οι οποίοι πιάστηκαν επ' αυτοφώρο να προσπαθούν να βάλουν ψεύτικα χαρτιά στο ΚΕΕΛΠΝΟ για να με ενοχοποιήσουν, πιστεύετε οτι τους είναι πολύ δύσκολο να βρουν και δύο ψευδομάρτυρες. Ο κάθε υπουργός φαίνεται τι έκανε στα νούμερα. Αν πάρετε την τωρινή ΕΛΣΤΑΤ θα δείτε ότι πέτυχα επί υπουργίας μου την χαμηλότερη φαρμακευτική δαπάνη όλων των εποχών. Εάν στην εποχή μου, που η Novartis είχε ζημιές, ενώ σήμερα έχει κέρδη, κατάφερα να τους κόβω εκατοντάδες εκατομμύρια να τους γυρνάω από τα κέρδη στην ζημιές και να με πληρώνουν από πάνω δεν κάνω για υπουργός, κάνω για αυτοκράτορας. Ας αφήσουν τις τρίχες, εδώ είμαστε δεν έχω αμφιβολία ότι ο Τσίπρας θα κάνει ό,τι μπορεί για να μείνει στην εξουσία, θα πετάξουν λάσπη, θα βρουν ψευδομάρτυρες, το έκαναν και στο ΚΕΕΛΠΝΟ και στο Ερρίκος Ντυνάν».