20 Φεβρουαρίου 2018

Survivor 2: Αρχισαν τα προβλήματα (με την Σπυροπούλου) στους Διασήμους [βίντεο]

Με τους Μαχητές να απολαμβάνουν το έξτρα γεύμα τους από την νίκη της Κυριακής ξεκίνησε το χτεσινό επεισόδιο του Survivor.


Εμφανώς πεινασμένοι και αγανακτισμένοι από το λίγο φαγητό, οι Μαχητές απήλαυσαν στο έπακρον τα αβγά με τις πατάτες και το λάδι, γλείφοντας τα πιάτα τους.



Ο χτεσινός αγώνας όμως δεν είχε έπαθλο ένα ακόμη πιάτο φαγητό, αλλά το έπαθλο της επικοινωνίας, το οποίο δεν είχαν κερδίσει ποτέ οι Μαχητές μέχρι στιγμής.

Ο στίβος μάχης- όπως δήλωσε και ο Σάκης Τανιμανίδης- ήταν ιδιαίτερα δύσκολος, καθώς πέρα από το ότι οι παίκτες έπρεπε να ισορροπήσουν στα πρώτα εμπόδια, στην συνέχεια έπρεπε να ανέβουν σε ένα κινητό κάθισμα, και να πέσουν στο νερό, ενώ στο τέλος οι ίδιοι έπρεπε να ευστοχήσουν, βάζοντας την μπάλα στο καλάθι, την στιγμή όμως που μπροστά υπήρχε ένα εμπόδιο.

Στο παιχνίδι έπαιξε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έφερε ακόμη μία νίκη στην ομάδα της, καθώς η παρουσιάστρια είχε κερδίσει και το αγώνισμα της Κυριακής. Ωστόσο οι νίκες της δεν ήταν αρκετές για να φέρουν την νίκη στην ομάδα της, με τους Διάσημους να «παραδίδουν τα όπλα της επικοινωνίας» στους Μαχητές με τελικό σκορ 10-5.



Μετά από μία κακή νίκη για τους Διάσημους, οι Μαχητές πήγαν στην γνωστή καλύβα και διάβασαν τα tweets που έκαναν χρήστες του διαδικτύου για τους παίκτες. Βέβαια τα σχόλια ήταν μόνο καλά, καθώς στόχος ήταν τονωθεί το ηθικό τους.



Από την άλλη, στην παραλία των Διασήμων, τα πράγματα δεν ήταν όλα όπως τα περίμεναν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να σηκώνει ανάστημα και να ξεκαθαρίζει πως προτιμά να αγωνίζεται περισσότερο στον στίβο μάχης αφού κερδίζει.

Η Ξένια των Rec μετά την ήττα τους στον αγώνα, αναφέρθηκε στην κάμερα του Survivor για την έντονη θέληση της παρουσιάστριας να αγωνιστεί: «Σήμερα όταν ήρθε η στιγμή να επιλέξουμε ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν, η Κωνσταντίνα συμφώνησε να παίξει στον πρώτο γύρο και μετά μόνο αν χρειαστεί. Ποιος είπε ότι δεν της δίνουμε ευκαιρία; Η Κωνσταντίνα μιλάει όποτε τη συμφέρει να μιλήσει. Αυτή έχει το πρόβλημα, εμείς δεν έχουμε πρόβλημα και αν παρεξηγείται, παρεξηγείται μόνη της. Αν έχεις πρόβλημα κορίτσι μου, έλα και μίλα. Παιδιά θέλω να παίξω!».

Μάλιστα την ίδια άποψη φάνηκε να έχει και η Κατερίνα Δαλάκα: «Αν αλλάζουν τα πράγματα και νιώθει παρεξηγημένη, εγώ δεν μπορώ να φταίξω σε κάτι, απλά λέω τη γνώμη μου. Πρέπει να μάθει η Κωνσταντίνα και η κάθε Κωνσταντίνα ότι ό,τι γίνεται, γίνεται για την ομάδα. Μαζί κερδίζουμε, μαζί γελάμε, μαζί κοιμόμαστε, μαζί χάνουμε. Αυτή τη στιγμή την κρίσιμη που έχουμε χάσει δύο φορές πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από ποτέ αλλιώς θα μας πάρει ο κατήφορος…».



Από την πλευρά της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε: «Πάντα λέω την άποψή μου απλά έχω μάθει να κάνω πίσω για το κοινό καλό και αν δεν είμαι σίγουρη ότι θα φέρω νίκη έχω μάθει για το κοινό καλό να κάνω πίσω».

Βέβαια, το παιχνίδι του κουίζ φαίνεται να σταμάτησε την τυχόν όποια ένταση, καθώς οι παίκτες έπρεπε να απαντήσουν με όση περισσότερη ακρίβεια γίνεται στις απαντήσεις του Σάκη Τανιμανίδη.

Περισσότερη εντύπωση έκανε η ερώτηση που έπεσε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς και η απορία που είχε η παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από την ομάδα των Διασήμων και η Ροδάνθη από την ομάδα των Μαχητών ρωτήθηκαν ποιο είναι το κατά μέσο όρο ποσοστό των γυναικών που φτάνουν σε οργασμό κατά τη σεξουαλική πράξη. Τα δύο κορίτσια προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους και έτσι 69% απάντησε η Ροδάνθη ενώ 71% η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.



«Γιατί δεν τελειώνουν;», ανέφερε η παρουσιάστρια μετά την επέμβαση των συμπαικτριών της ότι έγραψε μεγάλο ποσοστό. Τελικά η σωστή απάντηση ήταν 29% με την Κωνσταντίνα να μη πιστεύει στα αυτιά της.

«Το 71% από πού το σκέφτηκες;», αναρωτιέται ο Σάκης με την ίδια να απαντά: «Βιωματικά και μόνο! Από φίλους και φίλες; Δεν ξέρω! Δόξα τω Θεώ!».



Εν τέλει το τιραμισού πήγε στην ομάδα των Διασήμων, αλλά όχι σε όλους, καθώς η Ξένια των Rec (που κέρδισε) διάλεξε την Χατζίδου, την Δαλάκα και την Φαρμάκη για να απολαύσει μαζί τους το γλυκό