26 Φεβρουαρίου 2018

Survivor 2: Ηρέμησαν οι Μαχητές, άρχισαν να «τρώγονται» οι Διάσημοι [βίντεο]

Ολες τους τις δυνάμεις για δύο σοκολατένια κρουασάν έδωσαν οι παίκτες του Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής.

Με την ομάδα των Μαχητών να έχει αδυνατήσει αρκετά, οι παίκτες προετοιμάστηκαν όσο καλύτερα μπορούσαν σωματικά και ψυχολογικά για να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού.




Οσον αφορά το αγώνισμα, αυτό δεν ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, καθώς οι παίκτες έπρεπε να περάσουν τα εμπόδια, να βουτήξουν στο νερό και στην συνέχεια να φτιάξουν το παζλ, έτσι ώστε να φτάσουν στην τελική δοκιμασία όπου έπρεπε να βάλουν τις κουλούρες σε μία κρεμάστρα.

Παρ΄όλο που οι μαχητές ξεκίνησαν δυνατά νικώντας από τον πρώτο κιόλας γύρο, οι ίδιοι δεν κατάφεραν να συνεχίσουν τις νίκες με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να πάρουν το προβάδισμα.

Βέβαια οι Μαχητές δεν άφησαν το σκορ να ξεφύγει, αλλά λίγο η ατυχία, λίγο η Ροδάνθη η οποία δεν χάρισε καμία νίκη στην ομάδα της, οδήγησαν τους Μαχητές πάλι στην ήττα.



Οι Διάσημοι, λοιπόν, και απήλαυσαν δύο κρουασάν μεγάλων διαστάσεων και διατήρησαν τα κρεβάτια τους στην παραλία, ενώ μόλις γύρισαν είχαν ακόμη μία έκπληξη, καθώς μαζί με τα κρεβάτια προστέθηκε και μία αιώρα δίπλα από την καλύβα τους.


Βέβαια τα κρουασάν δεν φαίνεται να γλύκανε τόσο τους Διάσημους με την Ελένη Χατζίδου να τα βάζει για ακόμη μία φορά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την οποία χαρακτήρισε ασόβαρη σε συγκεκριμένες περιστάσεις.

Από την άλλη η Ξένια των Rec πέταξε και εκείνη τα καρφιά της, λέγοντας πως μερικοί συμπαίκτες της «παίζουν θέατρο» στην ομάδα και δεν δείχνουν τον αληθινό τους εαυτό.



Στην ομάδα των Μαχητών τώρα, στο στόχαστρο πέρα από τον Αγόρου, ο οποίος «κατηγορήθηκε» για ακόμη μία φορά για αρχηγικές τάσεις στο παιχνίδι, μπαίνει και ο Κωνσταντίνος.



Η Μελίνα από την πλευρά της δεν θεώρησε και πολύ λογικό το ότι ο Κωνσταντίνος τα έχει καλά με όλους, λέγοντας  ξεκάθαρα πως δεν της αρέσει η τακτική του.

Βέβαια, το καλύτερο μέρος της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του νέου παρουσιαστή στο Survivor  του Γιώργου Λιανού, ο οποίος μάλιστα ξεκίνησε αμέσως δουλειά.



«Θέλω να σας πω για μια βασική αλλαγή στο Survivor, μια αλλαγή που σας επηρεάζει, αφού πλέον από αυτή την εβδομάδα, οι μέρες προβολής θα αυξηθούν, οι τηλεθεατές θα μπορούν να σας παρακολουθούν και κάθε Πέμπτη και αυτή σημαίνει για εσάς ότι θα προστεθεί και ένα ακόμα αγώνισμα. Αυτή η αλλαγή έχει φέρει και ακόμα μια αλλαγή που επηρεάζει κάποια πράγματα και εννοώ εμένα. Πλέον θα υπάρχει ένας ακόμα παρουσιαστής, ένας ακόμη άνθρωπος με τον οποίο θα μπορείτε να μιλάτε. Ψάξαμε να βρούμε ποιος είναι ο ιδανικός. Είναι ο ένας και μοναδικός Γιώργος Λιανός!» ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης και υποδέχτηκε τον Γιώργο Λιανό στο στίβο μάχης του Survivor, αφήνοντας τον να παρουσιάσει το δεύτερο αγώνισμα, αφού του έδωσε το απαραίτητο αξεσουάρ… τη σφυρίχτρα του.

Από την δική τους πλευρά, ο Γιώργος Λιανός παρουσίασε το δεύτερο αγώνισμα με επάθλο φαγητού ένα κιλό αλεύρι.

Πάντως και το δεύτερο αγώνισμα ήταν σχετικά δύσκολο με τους παίκτες να πρέπει να κυλιστούν στην λάσπη, να σκαρφαλώσουν, να φτιάξουν παζλ και εν τέλει να βάλουν τις μπάλες μέσα σε ένα μεγάλο καλάθι.

Αυτή την φορά το έπαθλο κέρδισαν οι Μαχητές με σκορ 5-1, φεύγοντας έτσι με ένα κιλό αλεύρι από την παραλία του Άγιου Δομίνικου.