13 Φεβρουαρίου 2018

ΦΩΤΟ-ΕΚΛΑΨΕ ΤΟ TWITTER! Πολάκης μαλώνει τον υπάλληλό του Κοτρώτσο: Τα πήρες από το ΚΕΕΛΠΝΟ και δεν αναφέρεις το όνομα του Άδωνι!


Συμπεριφέρονται στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ σαν να είναι υπάλληλοί τους

Όπως είναι γνωστό ο Σεραφείμ Κοτρώτσος μόνο αντικυβερνητικός δεν είναι.
Πέρυσι μάλιστα ήταν ένας εκ των βασικών σχολιαστών της εκπομπής "Αίθουσα Σύνταξης" που παρουσιάζε η Κατερίνα Ακριβοπούλου.


Χθες όμως ο Παύλος Πολάκης δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, από τον οποίο μάλλον περίμενε να κάνει περισσότερη αντιπολίτευση... στην αντιπολίτευση για το θέμα της Novartis.

Έτσι, με μια από τις γνωστές του αναρτήσεις στο Facebook, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας επιτέθηκε στον δημοσιογράφο, επικαλούμενος και τη διαφημιστική δαπάνη που, σύμφωνα με τον ίδιο, λάμβανε από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Αναλυτικά όσα σχολίασε μέσω του λογαριασμού του στο facebook:

«Σεραφείμ Κοτρώτσο το οτι σε μια ώρα εκπομπή μεχρι στιγμης για το θέμα νοβαρτις η απορία σου ειναι γιατι δεν κλήθηκε ο Φρουζης χωρις να ακουστεί μια στιγμή το όνομα Αδωνις Γεωργιαδης ....
Εχει μήπως να κανει με το οτι το 2014 πήρες ΕΣΥ ο ίδιος καμια πενηνταπενταρια χιλιάδες ευρω διαφημιςτικη δαπάνη απο το ΚΕΕΛΠΝΟ ;;;;;(μπορει και παραπάνω αλλα δε θυμάμαι καλα αυτή τη στιγμή)

Ενα σκάνδαλο που κόστισε οσο ενα μνημόνιο και κανεις μια εκπομπή χλιαρό μπουρδουκλωμα και -βοηθούςης της Πυργιώτη-ιπτάμενα νομικιστικα συννεφάκια».



To θέμα σχολιάστηκε καυστικά στο twitter:
Παρόμοια ανάρτηση έκανε και ο Άδωνις Γεωργιάδης:


https://omadaalithias.gr/social/o-polakis-malose-ton-kotrotso-epeidi-den-epitethike-apo-tin-ert-ston-adoni-gia-ti-novartis