02 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ ΘΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! Το μήνυμα της Ζωής Κω/λου για το συλλαλητήριο της Αθήνας (vid)

Προτρέπει τους πολίτες να κατακλύσουν την πλατεία Συντάγματος

Βιντεοσκοπημένο μήνυμά για το συλλαλητήριο της Κυριακής στην Αθύνα ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube, freedomtv.gr, η πρώην πρόεδρος της Βουλής, τονίζοντας πώς «αφορά τους αριστερούς που ξέρουν καλά ότι η αριστερά είναι ταυτισμένη ιστορικά με τους αγώνες για την πατρίδα και την ελευθερία και όχι τους νεοφιλελεύθερους προδότες, τις μαριονέτες που φοράν το μανδύα της αριστεράς και ασελγούν στο όνομά της».


Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας καταλήγει με την προτροπή να κατακλύσει ο κόσμος την πλατεία Συντάγματος.

«Από τους απλούς πολίτες που αγωνιούν πραγματικά και που αν αγωνιστούν, αν αγωνιστούμε μαζί, θα πάρουμε πίσω όλα όσα μας αφαιρούν βίαια. Στηρίζουμε τους πολίτες που θα διαδηλώσουν για τα δικαιώματά μας. Μόνο με διεκδίκηση θα ξανα-υπάρξει δημοκρατία στη χώρα μας» αναφέρει, καλώντας «ας είναι η Μακεδονία η αφορμή που ο κόσμος θα ξανασηκωθεί στα πόδια του, θα ξεσηκωθεί και θα διεκδικήσει και θα μαζευτεί ξανά στο Σύνταγμα. Ας είναι αυτό το Συλλαλητήριο κι εκείνα που έρχονται, η νέα αφετηρία της πορείας μας προς το μέλλον μας και προς την ελευθερία».