06 Μαρτίου 2018

ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! Ρωσίδα καθηγήτρια έγινε τσακωτή από μητέρα 15χρονου μαθητή της να κάνει σ@ξ μαζί του

Η 35χρονη που ήταν και οικογενειακή φίλη αντιμετωπίζει πλέον το ενδεχόμενο φυλάκισης έως και τέσσερα έτη

Δεν πίστευε στα μάτια της μια Ρωσίδα όταν είδε την 35χρονη οικογενειακή φίλη που είχε επιλέξει για τα ιδιαίτερα μαθήματα του γιου της, να κάνει σ@ξ με τον 15χρονο.

Σύμφωνα με την αστυνομία το σεξ ήταν πρωτοβουλία της Νατάλια Νικάντροβα, η οποία πλέον αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης έως και για τέσσερα έτη.

«Η ύποπτη άρχισε να πολιορκεί τον νεαρό με δική της πρωτοβουλία. Το μάθημα τελείωσε με σεξουαλική δραστηριότητα ενός ατόμου ηλικίας κάτω των 16 ετών» δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της αστυνομίας για το περιστατικό που συνέβη στο σπίτι του αγοριού στην Αγία Πετρούπολη.




Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι η οικογένεια του 15χρονου είναι ευκατάστατη με τον ίδιο τον έφηβο να ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στα social media με ακριβά αυτοκίνητα και όμορφες γυναίκες.

Ο πατέρας του, ο οποίος κατά τις ίδιες πληροφορίες, δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας πετρελαίου, αποφάσισε μαζί με τη μητέρα του να του προσφέρουν ιδιωτικά μαθήματα με τους καλύτερους καθηγητές.