03 Μαρτίου 2018

Ο ΜΑΛ@ΚΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Μετά 20 χρόνια καταγγέλλει ηθοποιό του Melrose Place: Μέθυσε ανήλικο, του έκανε στοματικό σ@ξ και το κατέγραψε

Ενας άνδρας κατηγορεί την Τζέιμι Λούνερ ότι του έκανε στοματικό σεξ, ενώ ήταν ανήλικος, και αφού πρώτα νωρίτερα τον είχε μεθύσει, ενώ υποστηρίζει ότι κατέγραψε την πράξη της.


Ο Αντονι Ολιβερ δήλωσε στο TMZ ότι γνώρισε την ηθοποιό, η οποία έγινε διάσημη από τη σειρά «Melrose Place», σε ένα πάρτι στο σπίτι της στο Λος Αντζελες, στο οποίο είχε πάει με τον αδελφό του, το 1998.

Ο άνδρας, που ήταν 16 ετών τότε, κατήγγειλε ότι η Λούνερ- περίπου 26 ετών τότε- του έδωσε αλκοόλ και ναρκωτικά, πριν πάνε σε μία κρεβατοκάμαρα με τρίτο πρόσωπο, το οποίο δεν κατονόμασε. Εκείνο το άτομο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ολιβερ, κατέγραψε σε βίντεο την Λούνερ να του κάνει στοματικό σεξ.

«Δεν υπάρχει απολύτως καμία αξία σε αυτούς τους ισχυρισμούς. Κατά την άποψή μας είναι κατάφωρη απόπειρα εκβιασμού», σχολίασε στο People μάνατζερ της ηθοποιού.   

Ο Ολιβερ, που ανέφερε στην αστυνομία το περιστατικό τον προηγούμενο μήνα, δήλωσε ότι είχε αναφέρει στους γονείς του το τι είχε συμβεί το 1998. Υποστήριξε ακόμη ότι ο ψυχολόγος που βλέπει, λόγω αλκοολισμού, του συνέστησε να αναφέρει το περιστατικό.