01 Μαρτίου 2018

Γ. Σαββίδης: «20 λεπτά κλειδωμένος στα αποδυτήρια και πέτυχες μόνο αυτό;»-Με φωτο του Κούδα που προσπάθησαν επίσης να ΚΛΕΨΟΥΝ απαντά ο Καρπαππάς

Με μια φωτογραφία του Όσκαρ Γκαρσία από τα αποδυτήρια, ο Γιώργος Σαββίδης έκανε το δικό του "αιχμηρό" σχόλιο.

Οι φωτογραφίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, με τον Γιώργο Σαββίδη να παίρνει ξεκάθαρα θέση αναφορικά με την κατάσταση του Ισπανού τεχνικού, δεδομένου πως στον ΠΑΟΚ αμφισβητούν ανοιχτά πως υπάρχει τραυματισμός.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο instagram, σημείωσε:

«Θεέ μου, 20 λεπτά κλειδωμένος, μόνος στα αποδυτήρια και κατάφερες να κάνεις μόνο αυτό; Και τι είναι αυτό από την άλλη πλευρά; Ελπίζω ο κόουτς να είναι καλά...

-6 για τον ΠΑΟΚ;», με hashtag προσευχόμαστε για τον Όσκαρ #PrayforOscar.


Καραπαπάς: Ο Γιωργάκης και ο "Γιωργάκης Γιωργάκης" έχουν άλλη άποψη από την ιατροδικαστή

Με ένα σύντομο σχόλιο απάντησε ο Κώστας Καραπαπάς στους ισχυρισμούς των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία.

«Ο Γιωργάκης και ο Γιωργάκης Γιωργάκης έχουν άλλη άποψη από την Ιατροδικαστή [ΔΕ: Η ιατροδικαστής μπούφε μιλάει για "αναφερόμενα" συμπτώματα δηλ. ότι της ανέφερε ο Γκαρσία]! Η επιστήμη [ΔΕ: Οι επιστήμονες της Θ7 εννοείς;], ξανασηκώνει τα χέρια ψηλά!», σχολίασε σχετικά ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ακολούθως ανάρτησε την φωτογραφία του Γιώργου Σιδέρη με τον Γιώργο Κούδα στα «ερυθρόλευκα».


Πηγή: filathlos.gr