03 Μαρτίου 2018

ΝΔ: Χαιρετίζουμε την δήλωση Τσίπρα για Δικαιοσύνη -Θα έμαθε τι είπε από το ίδιο βήμα ο Βίζερ

Με μια δηκτική ανακοίνωση η ΝΔ σχολίασε την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και τις αναφορές του για απόδοση ευθυνών για τα αίτια της ελληνικής κρίσης.


«Ο κ. Τσίπρας ανάμεσα στα γνωστά ψέματά του είπε σήμερα ότι πρέπει να αποδοθεί Δικαιοσύνη για όλα όσα συνέβησαν στο παρελθόν. Χαιρετίζουμε αυτήν την δήλωσή του», επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς.

«Θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι ο πρωθυπουργός δεν θα έχει αντίρρηση να αποδοθεί Δικαιοσύνη και για όσα συνέβησαν το πρώτο εξάμηνο του 2015» συνέχισε η ΝΔ, «δείχνοντας» τη σύσταση την σύσταση της προανακριτικής επιτροπής για τους υπουργούς Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ που προτείνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Καθώς όμως βρίσκεται στους Δελφούς θα έμαθε προφανώς ότι ο πρώην πρόεδρος του Euroworking Group Τόμας Βίζερ, από το ίδιο ακριβώς βήμα, δήλωσε το πρωί ότι το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στοίχισε στη χώρα 200 δισεκατομμύρια ευρώ. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο πρωθυπουργός δεν θα έχει αντίρρηση να αποδοθεί Δικαιοσύνη και για όσα συνέβησαν το πρώτο εξάμηνο του 2015», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.