02 Μαρτίου 2018

Σύσκεψη στη Βουλή για την έξωση των ξενοδοχείων στους βουλευτές της περιφέρειας

Σε μεγάλη σύσκεψη που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα με τη συμμετοχή των γραμματέων των κοινοβουλευτικών κομμάτων και εκπροσώπων της Eνωσης Ξενοδόχων η Βουλή θα αντιμετωπίσει το θέμα με την «έξωση» που κάνουν τα ξενοδοχεία του κέντρου στους βουλευτές της περιφέρειας.


Ο πρόεδρος της Βουλής σε ενημέρωση που έκανε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ανέφερε ότι το θέμα είναι πολύ μεγάλο και ότι η Βουλή θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να το αντιμετωπίσει το επόμενο διάστημα.

Όπως είχε αποκαλύψει το iefimerida το ξενοδοχείο Caravel με επιστολή που έστειλε στις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής τους ανακοίνωσε ότι οι 36 βουλευτές που μένουν εκεί θα πρέπει να αφήσουν τα δωμάτιά τους την 1 Μαΐου.

Πάντως το ξενοδοχείο φαίνεται να είναι ανυποχώρητο και σύμφωνα με πληροφορίες στελέχη του συνομιλώντας με βουλευτές που μένουν εκεί τους ανέφερρ οτι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν πίσω.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά «Δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα ,δεν είναι δυνατόν όταν τα δωμάτια μας κοστίζουν 200 και 300 € τη βραδιά να πληρώνει η βουλη 40 € . Εάν το κοινοβούλιο έχει αποφασίσει να πληρώσει εμείς δεν έχουμε πρόβλημα διαφορετικά θα πρέπει να φύγετε»