08 Μαρτίου 2018

ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ Πολάκης υπέρ του ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ που έγινε αντιπρόεδρος- «Σαπισμένα ΜΜΕ!» [βίντεο]

Με τα Μέσα Ενημέρωσης τα έβαλε για μία ακομα φορά ο Παύλος Πολάκης για την απίθανη ιστορία της τοποθέτησης στενού του συνεργάτη, ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ και αποφοίτου ΤΕΙ, στην θέση του Αντιπροέδρου του νοσοκομείου Σαντορίνης.


«Βρήκανε κάτι σαπισμένα Μέσα Ενημέρωσης», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μιλώντας στην Βουλή, «ότι βάλαμε έναν ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ στο νοσοκομείο. Οχι έναν μηχανολόγο μηχανικό που έχει βάλει πλάτη απο την πρώτη στιγμή για να ανοίξει το νοσοκομείο».



Ποιός είναι ο ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ

Ο Χαράλαμπος Πανοτόπουλος αναβαθμίστηκε από ιδιοκτήτης συνοικιακού βουλκανιζατέρ στη θέση του αντιπροέδρου του νοσοκομείου της Σαντορίνης από τον κ. Πολάκη.



Ο κ. Πανοτόπουλος, είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανολογίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Πειραιά. Επίσης ως επαγγελματίας μηχανικός μοτοσικλετών, το 2012, πριν ανέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, διατηρούσε συνεργείο βουλκανιζατέρ στην Ηλιούπολη.

Όταν ο Παύλος Πολάκης ανέλαβε την θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, στις 23 Σεπτεμβρίου του 2015, ο κ. Πανοτόπουλος ως στενός συνεργάτης του, τον ακολούθησε στο πολιτικό του γραφείο. Στις 27 Ιανουαρίου του 2016 και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν έναν χρόνο στην κυβέρνηση, με Κοινή Υπουργική απόφαση, καθορίστηκε ο μισθός του αντιπροέδρου του νοσοκομείου Θήρας στο ποσό των 3.897.07 ευρώ τον μήνα.
Τον Ιανουάριο του 2018, ο στενός συνεργάτης του Παύλου Πολάκη, διορίστηκε στην θέση του αντιπροέδρου του νοσοκομείου Σαντορίνης