06 Μαρτίου 2018

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Η ΕΡΤ έκοψε την εκπομπή της Εύης Κυριακοπούλου -Διαφωνούσε με τους αντι-ΣΥΡΙΖΑ καλεσμένους της


Το κόψιμο της εκπομπής της απο την διοίκηση της ΕΡΤ καταγγέλει η γνωστή δημοσιογράφος Εύη Κυριακοπούλου, σύζυγος του γνωστού σκιτσογράφου ΚΥΡ, η οποία επί 17 χρόνια παρουσίαζε τις εκπομπές «Η ζωή είναι Αλλού» και «Επι Τούτω». Και σε ανάρτησή της στο twitter αφήνει σαφώς να εννοηθεί οτι οι λόγοι είναι πολιτικοί..

Οπως αναφέρει η Εύη Κυριακοπούλου η εκπομπή κόπηκε αν και η συμβασή της προέβλεπε την παραγωγή 12 εκπομπών, εκ των οποίων οι 5 παραδόθηκαν, πληρώθηκαν και έπαιξαν..ενώ κόπηκαν οι άλλες 7.

Και η Ευη Κυριακοπούλου αναρωτιέται μήπως ο λόγος που οι εκπομπές κόπηκαν ξαφνικά είναι οι καλεσμένοι της.. Που όπως σημειώνει ήταν μεταξύ άλλων ο Στάθης Καλύβας, καθηγητής στο Yale και συγγραφέας μαζί με τον Νίκο Μαραντζίδη του βιβλίου «Εμφύλια Πάθη», ο γνωστός σκιτσογράφος Ανδρέας Πετρουλάκης αλλά και ο φιλόσοφος Στέλιος Ράμφος, και οι 3 πολύ αυστηροί επικριτές της κυβέρνησης Σύριζα.



Ανάρτηση έκανε και ο καθηγητής Στάθης Καλύβας σημειώνοντας οτι προφανώς ενοχλεί την κυβέρνηση Σύριζα αλλά τα χρήματα που πληρώνουμε για την ΕΡΤ, είναι των φορολογουμένων και οχι του Σύριζα.