01 Μαρτίου 2018

Βίντεο: Επιβάτες και πλήρωμα «ξυλοφορτώνουν» και δένουν νταή σε ρωσική πτήση

Ο βίαιος και αθυρόστομος Ρώσος πηγαινοερχόταν στην καμπίνα του αεροπλάνου και παρενοχλούσε γυναίκες που επέβαιναν στην πτήση - Έφτασε σε σημείο ακόμα και να βγάλει τα ρούχα του μπροστά στα έντρομα μάτια των τρομαγμένων ταξιδιωτών

Εκτός ορίων 47χρονος Ρώσος σε πτήση της Siberian Airlines που πραγματοποιούσε δρομολόγιο από την Αγία Πετρούπολη στο Novosibirsk.

Σκηνές χάους σε πτήση της Siberian Airlines με 47χρονο επιβάτη να παρενοχλεί σεξουαλική αεροσυνοδό, να προσπαθεί να στραγγαλίσει άλλες γυναίκες, να παίζει μπουνιές με επιβάτες και να επιτίθεται σε μωρό, πιάνοντάς το από τον λαιμό.

Ο βίαιος και αθυρόστομος Ρώσος πηγαινοερχόταν στην καμπίνα του αεροπλάνου και παρενοχλούσε γυναίκες που επέβαιναν στην πτήση. Έφτασε σε σημείο ακόμα και να βγάλει τα ρούχα του μπροστά στα έντρομα μάτια των τρομαγμένων ταξιδιωτών.
Οι επιβάτες ανέλαβαν δράση και με τη βοήθεια του πληρώματος κατάφεραν να τον δέσουν μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο και να συλληφθεί.

«Έγινε βίαιος. Καθόταν στο μπροστινό τμήμα της καμπίνας. Περπατούσε στον διάδρομο και έβριζε. Αεροσυνοδός του προσέφερε άλλη θέση στο πίσω τμήμα του αεροπλάνου αλλά συνέχισε να πηγαινοέρχεται και άρχισε να επιτίθεται τυχαία σε επιβάτες».

Η αστυνομία συνέλαβε τον Ρώσο με το που προσγειώθηκε το αεροπλάνο, σημειώνοντας πως το ανησυχητικό συμβάν δεν συνδέεται με τρομοκρατία.

Δείτε το βίντεο εδώ