06 Μαρτίου 2018

Καβγάς του Μο Φάρα με την ασφάλεια σε αεροδρόμιο -«Δέχθηκα ρατσιστική παρενόχληση» λέει ο Ολυμπιονίκης [βίντεο]

Εξαλλος έγινε ο Μο Φάρα, με τη συμπεριφορά ενός εργαζόμενου στην ασφάλεια γερμανικού αεροδρομίου, τον οποίο καταγγέλλει για «ρατσιστική παρενόχληση».

Κάνοντας live στο Instagram, ο Βρετανός δρομέας, τέσσερις φορές «χρυσός» Ολυμπιονίκης, έδειξε την αντιπαράθεσή του με τον υπάλληλο. «Δεν θα πιστέψετε αυτό που έγινε», λέει αρχικά και στη συνέχεια περιγράφει ότι ζητούσε να μιλήσει με κάποιον ανώτερο, αλλά μάταια. «Αυτός ο τύπος με αγγίζει σαν τρελός. Ξεκάθαρη παρενόχληση», συνεχίζει ο αθλητής. «Επειδή φοράω φούτερ με κουκούλα και φόρμα. Σε αεροδρόμιο της Γερμανίας Θεέ μου», λέει ακόμη.

Σε εκείνο το σημείο του βίντεο, τον πλησιάζει κάποιος από την ασφάλεια και του λέει να φύγει από εκεί. «Δεν χρειάζεται να με σπρώχνεις», λέει ο Φάρα, καθώς ο υπάλληλος τον ακουμπάει. Στο τέλος, όταν ο αθλητής του αναφέρει ότι κάνει Instagram live, εκείνος απαντάει «δεν με νοιάζει».

Ο Βρετανός δρομέας δεν αποκάλυψε πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση, ούτε σε ποιο αεροδρόμιο της Γερμανίας βρισκόταν.

«Ο Μο αισθάνεται ότι το συμβάν είχε ρατσιστικά κίνητρα και ότι του συμπεριφέρθηκε άδικα το προσωπικό την ασφάλεια του αεροδρομίου», δήλωσε εκπρόσωπος του αθλητή στην Telegraph.