13 Μαρτίου 2018

Σκάνδαλο - Ερωτική φωλιά με λεφτά του Δημοσίου για παντρεμένο πρόεδρο οργανισμού

Πρωταγωνιστής σε ροζ σκάνδαλο φέρεται να είναι ένας ευυπόληπτος άνδρας, ο οποίος κάθεται στο "τιμόνι" μεγάλου δημόσιου οργανισμού.

Όλα άρχισαν προ διετίας, όταν επιλέχθηκε από την κυβέρνηση για τη θέση του προέδρου μεγάλου δημόσιου φορέα. Όταν αποδέχθηκε τη θέση του προέδρου, έπρεπε να βρίσκεται στην έδρα του οργανισμού στην Αθήνα, ενώ ο ίδιος κατοικεί μόνιμα εκτός Αττικής. Αυτό έφερε κάποιες πρακτικές δυσκολίες στον υπεράνω πάσης υποψίας άριστο οικογενειάρχη και πατέρα.

Αντί να επιλέξει να διαμένει σε κάποιο ξενοδοχείο, όπως για παράδειγμα οι βουλευτές της περιφέρειας που έρχονται στην Αθήνα, εκείνος προτίμησε να νοικιάσει μια γκαρσονιέρα. Μάλιστα, το κονδύλι για το μίσθωμα που καταβάλλει το ταμείο του δημόσιου οργανισμού, συμφωνήθηκε σε ένα ποσό άνω των 500 ευρώ τον μήνα, καθώς στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει μεγάλη ζήτηση! Η έγκριση της δαπάνης αναρτήθηκε και στη Διαύγεια.

Εκεί λοιπόν, έστησε την ερωτική "φωλιά" του μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Μάλιστα, φροντίζει να μπαινοβγαίνει με πιο casual εμφάνιση, για να μην αναγνωριστεί από τα κοστούμια που φορά λόγω των καθηκόντων του. Εκεί, γίνεται καθημερινά "παρέλαση" από νεαρές καλλονές.

Ο ίδιος, είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τόσο τη δημοσιότητα όσο και τη Δικαιοσύνη για σπατάλες που είχαν γίνει όταν ήταν (επίσης) επικεφαλής μεγάλου δημόσιου ιδρύματος.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso