01 Μαρτίου 2018

Ρέθυμνο: Ξεψύχησε νεαρός Γερμανός που είχε χτυπηθεί άγρια

Είχε εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις του και με βαριά τραύματα σε ορεινή περιοχή - Χειρουργήθηκε για την εσωτερική αιμορραγία - Δεν ανέκτησε ποτέ τις αισθήσεις του


Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου ένας νεαρός Γερμανός, ο οποίος είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις του και με πολλαπλά βαριά τραύματα σε όλο του το σώμα στην ορεινή περιοχή του Φουρφουρά, από έναν κτηνοτρόφο ο οποίος έβοσκε το κοπάδι του.

Ο 21χρονος πολυτραυματίας, που βρισκόταν σε κωματώδη, μεταφέρθηκε αρχικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Αγίας Φωτεινής και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο με το οποίο διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τον έβαλαν κατευθείαν στο χειρουργείο για να υποβληθεί σε επέμβαση για να αντιμετωπιστεί η εσωτερική αιμορραγία που διαγνώστηκε με υπερηχογράφημα. Στη συνέχεια, εισήχθη στην Εντατική όπου ξεψύχησε χωρίς να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν εξακριβωθεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες υπέστη τόσο πολλά και σοβαρά τραύματα ο άτυχος αλλοδαπός. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου διενεργούν έρευνες στην περιοχή όπου τον εντόπισε ο βοσκός, αναζητώντας κάποιο ίχνος που θα δείχνει πώς τραυματίστηκε. Παράλληλα, αναζητούν το κατάλυμά του, καθώς θεωρείται πιθανό να επισκέφθηκε την περιοχή για να κάνει ορεινή πεζοπορία.

Μάνος Τσαγκαράκης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ