02 Μαρτίου 2018

ΠΑΟΚ: "Το φύλλο αγώνα είναι πάνω από τις συμπληρωματικές εκθέσεις" - ΦΩΤΟ

Στον ΠΑΟΚ είναι σίγουροι για την ισχύ του «φύλλου αγώνα» και τα όσα ανέφερε εκεί, αρχικά, ο διαιτητής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σε σχέση με την συμπληρωματική έκθεση που συνέταξε και κατέθεσε στο δικαστήριο.

Μάλιστα στην νέα έκθεση -την οποία στη Μικράς Ασίας χαρακτηρίζουν «ΑΛΛΗ» έκθεση- ο κ. Αρετόπουλος λέει άλλα, από ότι ανέφερε στο «φύλλο αγώνα», το οποίο βάσει του άρθρου 15, παρ. 9 του Κ.Α.Π. έχει μεγαλύτερη ισχύ από οποιαδήποτε συμπληρωματική έκθεση προκύψει και οι οποία μόνο συμπληρωματικά ή διευκρινιστικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το δικαστήριο.

Έτσι το ερώτημα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο κ. Αρετόπουλος τροποποίησε το «φύλλο αγώνα» και τα όσα ανέφερε εκεί, σχετικά με την αποχώρηση του Ολυμπιακού από το γήπεδο και την γνωμάτευση του γιατρού αγώνα γύρω από την κατάσταση της υγείας του κ. Γκαρθία, ενώ είχε όλο το χρόνο «και σχεδόν πέντε ώρες να το κάνει μέχρι να κλείσει το φύλλο αγώνα».

Στη συμπληρωματική έκθεσή του ο διαιτητής του ντέρμπι, όπως τονίζουν οι «ασπρόμαυροι», αναφέρει πως ζήτησε από τον παρατηρητή «να διορθώσει το τυπικό λάθος του Ολυμπιακού» με τη μη αναγραφή του κ. Γκαρθία στην πρώτη λίστα των αξιωματούχων του αγώνα που πήρε στα χέρια του.

«Είναι σα να μας έλεγε εμάς ο διαιτητής του αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Τσάμπιονς Λιγκ να μη βάλουμε τον Λιάσσο Λουκά γιατί θα τιμωρηθούμε», θυμήθηκαν στην Τούμπα.

Πηγή: filathlos.gr