08 Μαρτίου 2018

ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ! Έμπειρα στην ΚΑΡΕΚΛΑ στελέχη τοποθετούνται σε θέσεις-κλειδιά στο οργανόγραμμα της Ν.Δ. (ονόματα)

Εσύ φίλε λογιστή τι δουλειά έχεις ανάμεσα στους καρχαρίες;

Με απόφαση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη ανατίθενται καθήκοντα Συμβούλων του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής.


Έτσι εμπλουτίζεται το οργανόγραμμα του κόμματος με έμπειρα στελέχη.

Τα πρόσωπα στα οποία ανατίθενται τα νέα καθήκοντα έχουν ως εξής:

• στον κ. Παύλο Καμάρα σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης,

• στον κ. Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και ποιότητας ζωής,

• στον κ. Γεώργιο Κατσίνα σε θέματα επιχειρηματικότητας,

• στον κ. Μάκη Θεοδώρου σε θέματα φορολογικά και ασφαλιστικά.

Ο Παύλος Καμάρας είναι Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής και ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος. Έχει διατελέσει Δήμαρχος Πεύκης. Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός με ειδικότητα Συγκοινωνιολόγου, ενώ έχει πλούσια επαγγελματική δράση και ενασχόληση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα κοινά. Ο κ. Καμάρας ήταν υποψήφιος Βουλευτής και είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος είναι μέλος της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Μέλος Δ.Σ. Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, τέως δήμαρχος Χαλανδρίου απόφοιτος της Νομικής.

Ο Γιώργος Κατσίνας είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Γεωπονίας Ηρακλείου Κρήτης. Διετέλεσε Γραμματέας ΔΑΠ Ηρακλείου και τομέαρχης Νήσων. Συνεργάτης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελου Μπασιάκου.

Εργάστηκε στην ΟΠΕΓΕΠ ΑGROCERT, ως γεωπόνος στον ΕΛΓΑ Λαμίας, αν/της διοικητής στο Αμαλία Φλέμινγκ και σήμερα διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στον Άγιο Μηνά Χαλκίδας.

Ο Μάκης Θεοδώρου διατηρεί φοροτεχνικό – λογιστικό γραφείο στη Φλώρινα και είναι παραγωγός ασφαλίσεων.