13 Μαρτίου 2018

Θ-Ε-Ο-Σ!! Το τρέιλερ της ταινίας για τον Μπερλουσκόνι – Περιτριγυρισμένος από γκ@μενάκια - ΒΙΝΤΕΟ

Στη δημοσιότητα δόθηκε χθες το τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι του διάσημου σκηνοθέτη Πάολο Σορεντίνο.

Η ταινία γυρίστηκε στη Ρώμη και την Τοσκάνη το περασμένο καλοκαίρι και μπορεί να μην έχει δοθεί ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών τον Μάιο.


Ο Σορεντίνο, δήλωσε ότι ήθελε να παρουσιάσει τον πιο διαβόητο πολιτικό της χώρας, επειδή είναι «αρχέτυπο ιταλικότητας και μέσω αυτού, μπορεί να περιγράψει κάποιος τους Ιταλούς».

Αν κρίνει πάντως κανείς από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε χθες και ήδη έχει συγκεντρώσει πάνω από 120.000 προβολές, η ταινία θα επικεντρωθεί τόσο στην προσωπική ζωή του Μπερλουσκόνι όσο και στην καριέρα του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και την πολιτική.

Στο τρέιλερ μπορεί να διακρίνει κανείς πολλές γυναίκες, εκ των οποίων οι περισσότερες είναι ελάχιστα ντυμένες, αλλά μόνο μία ματιά του Μπερλουσκόνι, τον οποίο υποδύεται ο Τόνι Σερβίλο. Τώρα τον ακούμε να λέει μόνο μια ατάκα στην αρχή του τρέιλερ, ρωτώντας: «Τι περιμένατε: να είσαι ο πλουσιότερος άνθρωπος στη χώρα, να γίνεσαι πρωθυπουργός και να είσαι τρελά αγαπητός από όλους;» Κι αυτό που θα παρατηρήσει κανείς, είναι η εκπληκτική ομοιότητα της φωνής του με αυτήν του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.