08 Μαρτίου 2018

Αυγενάκης: Η ανομία και η αταξία είναι επιτεύγματα του Τσίπρα

Για θράσος κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο Λευτέρης Αυγενάκης με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα για την ασφάλεια στη Δυτική Αττική.


«Λίγες μόνο ημέρες μετά την επίθεση του υπουργού κ. Τόσκα κατά των αστυνομικών εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας για να τους συγχαρεί για την αυταπάρνησή τους! Εκτός των γνωστών ακροβασιών που ούτως ή άλλως λέει, είναι φανερό ότι είναι θρασύτατος», τονίζει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, προσθέτοντας πως με ευθύνη του Αλέξη Τσίπρα «καθημερινά βανδαλίζεται από τα “δικά του παιδιά” το κέντρο της Αθήνας, καταστρέφονται ανενόχλητα δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, πολλαπλασιάζονται οι ληστείες και οι διαρρήξεις, δημιουργούνται άβατα ανομίας και Πανεπιστήμια και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν παραδοθεί στο έλεος παραβατικών ομάδων».

Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη «η ανομία και η αταξία είναι τα επιτεύγματά του κ. Τσίπρα που είχε το θράσος να κάνει μαθήματα για την ασφάλεια του πολίτη, την ώρα που διατηρεί επιλεκτική συγγένεια με το περιθώριο.

Το ελάχιστο διάστημα που του απομένει στην εξουσία, ας αφήσει τις υποκριτικές κορώνες και ας επιτρέψει, επιτέλους, στην Ελληνική Αστυνομία να κάνει όπως πρέπει και γνωρίζει τη δουλειά της», καταλήγει στη δήλωσή του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.