07 Μαρτίου 2018

Την Παρασκευή το απόγευμα εκδικάζεται η έφεση του ΠΑΟΚ-Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» από τους οπαδούς

Στις 18.00 το απόγευμα της Παρασκευής ορίστηκε η εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ σε βάρος της πρωτόδικης απόφασης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και της ποινής που του έχει επιβληθεί.

Ο «Δικέφαλος» μετά την απόφαση από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών με τον ΠΑΟΚ να καταθέτει έφεση με την μορφή του κατ’ επείγοντος και πλέον περιμένουν την ανακοίνωση από το Εφέσεων.

Η εκδίκαση της έφεσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 18:00 και η απόφαση μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και το Σάββατο.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να πέσει η ποινή τόσο για την αφαίρεση βαθμών (-3) και να εξαντλήσει την πιθανότητα να μειωθεί η ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα για να μπορέσουν οι ασπρόμαυροι να υποδεχτούν με τους φιλάθλους τους την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής.

Πηγή: sdna

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους, με αφορμή τη βαριά τιμωρία της ομάδας τους, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσουν σήμερα το απόγευμα στις 18.00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Οι οπαδοί του «Δικεφάλου» προχώρησαν την Τρίτη (6/3) σε διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της ΕΡΤ-3 και έχουν προγραμματίσει δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, η πρώτη το απόγευμα της Πέμπτης (8/3) στις 18.00 στην Καμάρα και η δεύτερη την Κυριακή (11/3) στην πλατεία Αριστοτέλους (14.00).

Πηγή: gazzetta.gr