13 Μαρτίου 2018

ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Αποβλήθηκε ο ΠΑΟΚ από την Ομ. Ευρωπαϊκών συλλόγων λόγω... Σαββίδη


Στην εν λόγω οργάνωση μέλη είναι μόνο ο ΠΑΟΚ, ο Αστέρας και ο Ολυμπιακός, ενώ ΠΑΟ και Ατρόμητος είναι "συνδεδεμένα μέλη" δηλ. συμμετέχουν χωρίς δικαίωμα ψήφου στη ΓΣ

Η ομοσπονδία των Ευρωπαϊκών συλλόγων γνωστοποίησε πως αναστέλλει προσωρινά την ιδιότητα μέλους του ΠΑΟΚ μετά τα γεγονότα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η ομοσπονδία των Ευρωπαϊκών Συλλόγων απέβαλε από τα μητρώα της με επίσημη ανακοίνωσή της για την συμπεριφορά του Ιβάν Σαββίδη στο ματς της Τούμπας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ECA καταδικάζει την συμπεριφορά του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο με όπλο κατά την διάρκεια του αγώνα της Σούπερ Λίγκας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ την Κυριακή 11 Μαρτίου.

Υπό αυτό το πρίσμα, τα συμβούλια της ECA αλλά και το διοικητικό συμβούλιο συμφώνησαν ομόφωνα να αναστείλουν την ιδιότητα μέλους του ΠΑΟΚ από την ECA.

Η ΕCA θέλει να προστατέψει την κανονικότητα και τους νόμους των αγώνων αλλά και τις αξίες στις οποίες είναι βασισμένο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η τιμωρία παραμένει ενεργή μέχρι νεοτέρας και θα συζητηθεί στο συμβούλιο της ECA στις 27 Μαρτίου του 2018».

Από τον ΠΑΟΚ, απάντως, δεν υπάρχει ανησυχία για το θέμα.