03 Μαρτίου 2018

ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Επιμένει ο Αντώναρος για Γεωργιάδη: Άλλοι που εκστομίζουν απεχθέστερες εκφράσεις θα έπρεπε να αναθεωρήσουν

[Μόνο το ΑΠΕ και οι ΣΥΡΙΖΟφυλλάδες ασχολούνται μαζί του...]

Την άποψη ότι «άσκησε σκληρή και αυστηρή κριτική», συνεπεία της οποίας προκλήθηκε και η διαγραφή του, εκφράζει, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, διευκρινίζοντας ότι είναι ξεκάθαρος και ενδεχομένως οξύς στις δημόσιες παρεμβάσεις του, ενώ σημειώνει ότι «άλλοι που εκστομίζουν απεχθέστερες εκφράσεις στις τηλεοπτικές εμφανίσεις τους θα έπρεπε να αναθεωρήσουν τη συμπεριφορά τους».


Αναφερόμενος στη διαγραφή του, ο κ. Αντώναρος επαναλαμβάνει ότι είναι κατά των διαγραφών, και ερωτηθείς για διαγραφές που έγιναν την περίοδο 2004-2009 σχολιάζει: « η ΝΔ στο παρελθόν δεν προχώρησε σε εύκολες διαγραφές καίτοι υπήρχαν σκληρές φωνές κριτικής».

Για την υπόθεση Novartis και τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα ξεκαθαρίζει ότι «δεν ζητά να παραιτηθεί κανείς από το βουλευτικό του αξίωμα», δηλώνει ότι δεν είναι πεπεισμένος ότι εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα στην υπόθεση αυτή και ζητά «η διερεύνηση να γίνει με γρήγορους ρυθμούς χωρίς προκαταλήψεις και σε βάθος ώστε να μην απομείνει καμία σκιά στο τέλος της ημέρας».


Ανάρτησή του στο Facebook με την οποία προανήγγειλε τη συνέντευξη στο ΑΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ... 2 κοινοποιήσεις... εκεί εξαντλείται όλη η παρέμβασή του

Ερωτηθείς για το τι απαντά σε όσους μιλούν για αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης την περίοδο 2004-2009, ο κ. Αντώναρος δηλώνει στο ΑΠΕ/ΜΠΕ: «Κάποιοι προσπαθούν να ρίξουν την μπάλα στην εξέδρα για να μην απαντήσουν ερωτήματα που αφορούν στη δική τους πολιτική διαδρομή».

Σχετικά με το επίδομα στέγασης και άλλων λοιπών επιδομάτων που απολαμβάνουν οι υπουργοί και βουλευτές, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνει ότι «για τα δημόσια πρόσωπα ισχύουν πιο αυστηροί, στην ουσία άγραφοι κανόνες» και υπογραμμίζει ότι «όσοι κάνουν χρήση των προνομίων που τους παρέχει το κράτος πρέπει να το κάνουν με φειδώ».

Τέλος, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στο ΑΠΕ/ΜΠΕ για την τουρκική προκλητικότητα υποστηρίζει ότι «η ψυχραιμία και η αποφασιστικότητα όλων των ελληνικών κυβερνήσεων έχει αποτρέψει, μέχρι στιγμής, θερμό επεισόδιο» και σημειώνει ότι «ενισχύοντας την εθνική συνεννόηση και την ομοψυχία και στηρίζοντας το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να υπογραμμίζουμε συνεχώς ότι με την Ελλάδα και την ακεραιότητά της δεν παίζει κανείς».