06 Μαρτίου 2018

Τρέμε Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Πούτιν κάνει «γκελάκια» με τον πρόεδρο της FIFA στο Κρεμλίνο

Καθώς απομένουν 100 ημέρες για το Μουντιάλ της Ρωσίας - Μαζί τους στο βίντεο παίχτες όπως ο Μαραντόνα, ο Ρονάλντο, ο Σμάιχελ, ο Πουγιόλ, ο Ρούνεϊ και ο Κλόζε

Εκατό ημέρες έμειναν μέχρι τη σέντρα του Μουντιάλ της Ρωσίας που θα ξεκινήσει στις 14 Ιουνίου και οι Ρώσοι ξεκίνησαν να επιστρατεύουν τα «βαριά» όπλα.

Και ποιο βαρύτερο από τον ίδιο τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος απέδειξε ότι ξέρει και από ποδόσφαιρο εκτός από κυνήγι, κολύμπι, ιππασία και άλλες αθλητικές δραστηριότητες στις οποίες κατά καιρούς έχει επιδοθεί.

Συμπαίχτης του Ρώσου προέδρου στο βίντεο που δημοσιοποίησε η FIFA είναι ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου Τζιάνι Ινφαντίνο και «γήπεδο» το Κρεμλίνο.
Στο βίντεο που ξεκινά με τη φράση «ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να περιμένουν για το μεγαλύτερο σόου του πλανήτη» συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο Ρονάλντο, ο Κάρλες Πουγιόλ, ο Μεξικανός Χόρχε Κάμπος, ο Ντιέγκο Φορλάν, ο μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα, ο Τόμας Μπρολίν, ο Μίροσλαβ Κλόζε, ο Κάρλος Βαλντεράμα, ο Πάουλο Γουαντσόπε και ο Πίτερ Σμάιχελ.

Όλοι οι παραπάνω κάνουν 90 γκελάκια με το ζευγάρι Πούτιν-Ινφαντίνο να «κλείνει» την αντίστροφη μέτρηση μέχρι το 100. Το τελευταίο «γκελ», μάλιστα, κάνει ο Ρώσος πρόεδρος με μια κεφαλιά.

Απολαύστε τον Πούτιν εν δράσει: