08 Μαρτίου 2018

Αγωγή καταθέτει ο Φρουζής κατά της Novartis και υπαλλήλου για υπεξαίρεση - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην αντιπρόεδρος της εταιρείας Novartis, Κωνσταντίνος Φρουζής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί" και το κανάλι Epsilon, αναμένεται να καταθέσει αγωγή μέσω των δικηγόρων του εντός της ημέρας. Η αγωγή στρέφεται κατά της Novartis και υπαλλήλου της εταιρείας για υπεξαίρεση χρημάτων.


Ο Κωνσταντίνος Φρουζής κατηγορεί υπάλληλο της εταιρείας ότι κατάφερε σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κάνοντας χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών της Novartis και κλέβοντας τους κωδικούς του, να υπεξαιρέσει ποσό που αγγίζει περίπου τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Ο Κ. Φρουζής είχε στείλει επιστολή τόσο στα κεντρικά της Novartis, αλλά και εισαγγελική παραγγελία στην ελληνική Novartis για το συμβάν. Βλέποντας, ότι η εταιρεία δεν αντιδρά, στην υπεξαίρεση από τον προσωπικό του λογαριασμό, τον οποίο διατηρεί μάλιστα με μέλος της οικογένειας του, προχωρά στην αγωγή.

Πριν λίγες ημέρες να υπενθυμίσουμε ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis είχε στείλει εξώδικο προς τη Novartis, με το οποίο ζητά από την Novartis να διαβεβαιώσει την Εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, ότι εκείνος "ουδεμία πρόσβαση έχει σε οποιοδήποτε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό".

Δείτε το βίντεο: