02 Μαρτίου 2018

Αυστραλή διακωμωδεί τις selfies των διάσημων και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό [εικόνες]

Δεν έχει το Θεό της μια κωμικός από την Αυστραλία, που αποφάσισε να διακωμωδήσει κάποιες από τις selfies που έχουν αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι διάσημοι.

Ο λόγος για την Σελέστ Μπάρμπερ, που όπως φαίνεται, δεν έχει κανένα κόλλημα με το σώμα της και δε διστάζει να ποζάρει ακόμη και σε πολύ τρελές στάσεις διακωμωδώντας τους διάσημους, που αν μη τι άλλο, είναι πιο γυμνασμένοι από αυτή.



Μάλιστα, η Σελέστ ενθαρρύνει κι άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο με το hashtag #celestechallencepcepted. Την αρχική ιδέα την είχε με την αδερφή της αρχικά ως αστείο, αλλά μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσε εκατομμύρια οπαδούς στο λογαριασμό της στο Instagram, πιθανότατα διότι ανεβάζει φωτογραφίες προσθέτοντας κάποια πιο ισορροπημένα και διασκεδαστικά στοιχεία στις μη ρεαλιστικές και τέλειες εικόνες των διασήμων.



Όπως δήλωσε η ίδια: «Οι άνθρωποι τα παίρνουν όλα πολύ σοβαρά. Έχουν τέτοια εμμονή με τις διασημότητες, τους πλούσιους, τους προνομιούχους και όλους αυτούς τους bloggers και νομίζουν ότι οι διάσημοι όντως τα κάνουν όλα αυτά στην καθημερινή τους ζωή. Η Κιμ Καρντάσιαν πόζαρε για παράδειγμα, πάνω σε ένα λόφο από χώματα. Ποιος το κάνει αυτό στην πραγματική ζωή;».



Όπως μπορείτε να δείτε, καμία διασημότητα δεν ξεφεύγει από την Μπάρμπερ. Και οι φωτογραφίες της έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 3,2 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram.