13 Μαρτίου 2018

Survivor: Οι Διάσημοι έφαγαν, κρόσσια τα νεύρα των Μαχητών [βίντεο]

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα των Διάσημων, κερδίζοντας δύο σημαντικά έπαθλα φαγητών την ώρα που οι Μαχητές ξέμεναν από προμήθειες.

Το επεισόδιο της Δευτέρας είχε πολλές εκπλήξεις, καθώς οι γυναίκες της κάθε ομάδας αρχικά έπρεπε να αγωνιστούν μεταξύ τους για να φέρουν φαγητό στην ομάδα τους.


Το αγώνισμα ήταν αρκετά απαιτητικό, διότι εκτός από τα εμπόδια ισορροπίας, οι γυναίκες έπρεπε επίσης να ρίξουν το μπαλάκι πάνω σε έναν στύλο, έτσι ώστε να ισορροπήσει στο πιο υψηλό σημείο.

Εν τέλει, αν και οι Μαχήτριες ήταν πιο γρήγορες, όπως φάνηκε οι Διάσημες ήταν καλύτερες στον στόχο τους με αποτέλεσμα να κερδίσουν αυτές τις κρέπες και να τις απολαύσουν, κάνοντας έτσι το καλύτερο δώρο στον Νάσο, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του.



Από την άλλη στην παραλία, οι Μαχητές δεν περνούν καθόλου καλά, καθώς η ανεπάρκεια τροφίμων και συγκεκριμένα λάδι, φέρνει κόντρες. Ο Τεό εξομολογείται στους συμπαίκτες του πως έβαλε μία κουταλιά λάδι στην πατάτα του, κι εκείνοι αν και σώπασαν, φάνηκαν τσαντισμένοι με την απόφασή του.



Πάντως, οι ίδιοι είχαν την ευκαιρία να βγουν φαγωμένοι στο επόμενο αγώνισμα, στο οποίο μάλιστα επιστρέφει τόσο ο Ηλίας στους Μαχητές, όσο και ο Γιάννης Δρυμωνάκος στους Διάσημους.



Το έπαθλο αυτή την φορά είναι ένα πιάτο... γεμιστά, επιλογή που έκανε τους παίκτες να χαρούν ιδιαίτερα.

Στο συγκεκριμένο αγώνισμα, οι παίκτες έπρεπε να παίξουν μπάσκετ και να βάλουν καλάθι σε ένα εμπόδιο με δίκτυα που γυρίζει, αφού πρώτα τσαλαβουτήσουν στο νερό και περάσουν τα γνωστά εμπόδια με τα σκοινιά.

Ωστόσο στον πιο κρίσιμο πόντο, οι Μαχητές επέλεξαν την γενικά «άστοχη» Ροδάνθη για να ανταγωνιστεί την εύστοχη Ολγα Φαρμάκη, με αποτέλεσμα (και σκορ 10-5) οι Διάσημοι να περάσουν μία ονειρική μέρα έχοντας φάει σαν βασιλιάδες στο Survivor.



Ετσι οι Μαχητές μη έχοντας κάτι να συζητήσουν περί φαγητού, άρχισαν το θάψιμο, με την Ροδάνθη να μην μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την Μελίνα, λέγοντας μάλιστα πως εξεπλάγην με τον ευχάριστο τρόπο που υποδέχτηκε τον Ηλία.

«Εγώ παιδιά εξεπλάγην. Γενικά δεν συναναστρέφομαι με ανθρώπους που αλλάζουνε πολλά δέρματα. Η Μελίνα άλλαξε κατευθείαν συμπεριφορά. Ήταν πολύ φανερή, οφθαλμοφανέστατη. Με το που γύρισε ο Ηλίας, η Μελίνα άλλαξε κατευθείαν συμπεριφορά. Έγινε πιο απότομη, πιο απόλυτη. Έχει απομονωθεί με τον Ηλία και μιλάνε όλη την ώρα», είπε η Ροδάνθη Καπαρού.



Απο την πλευρά του ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος μίλησε λέγοντας παρόμοια πράγματα για την Μελίνα. «Το έχω πει, όχι μόνο δέρματα, αλλά και πρόσωπα. Με το που ήρθε ο Ηλίας άλλαξε η Μελίνα» ήταν το σχόλιό του.

Πάντως η νύχτα δεν ήταν και η καλύτερη για τους Μαχητές, καθώς πλέον η αίσθηση της πείνας ήταν αφόρητη γι΄αυτούς.



Άλλωστε όπως είπε ο Αγόρου αν δεν είχαν κερδίσει τις πατάτες από προηγούμενο αγώνισμα, θα είχαν μόνο μερικές κουταλιές ρύζι και μετρημένες καρύδες για να φάνε μέσα στην μέρα.