21 Μαρτίου 2018

ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ! Viral βίντεο με UFO να προσπερνά επιβατικό αεροσκάφος στις ΗΠΑ [βίντεο]

Νέα τροφή στα σενάρια συνωμοσίας στο Διαδίκτυο έδωσε ένα περίεργο βίντεο μ’ ένα UFO να προσπερνά ένα επιβατικό αεροσκάφος στο Νιου Χάμσιρ των ΗΠΑ.

Στις εικόνες διακρίνεται ένα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο να ακολουθεί το αεροπλάνο προτού επιταχύνει ξαφνικά και το προσπεράσει χωρίς να αφήνει καθόλου ίχνη πίσω του.

Το βίντεο με τον ιπτάμενο δίσκο κατέγραψε κάτοικος του Λίνκολν στο Νιου Χάμσιρ, καθώς κίνησε την προσοχή του ενώ διάβαζε κοντά στο παράθυρο του σπιτιού του.

«Έχω ακούσει ότι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας εκπαιδεύονται στα βουνά της γύρω περιοχής και απολάμβανα πάντα να τους βλέπω να περνούν απο πάνω. Γίνεται όλη την ώρα αυτό, τα μαχητικά και τα ελικόπτερα είναι συνηθισμένο θέαμα. Είδα λοιπόν το αεροπλάνο, αλλά διαπίστωσα ότι κάτι το ακολουθούσε. Αμέσως σκέφτηκα ότι ήταν κάποιο παράξενο αεροσκάφος, πιθανώς στρατιωτικό, αλλά δεν ήταν τζετ. Το UFO άρχισε να μικραίνει την απόσταση που το χώριζε από το επιβατικό. Κανένα ελικόπτερο δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, εξεπλάγην κι ευτυχώς είχα κοντά το κινητό μου και τράβηξα το βίντεο», δήλωσε ο σοκαρισμένος αυτόπτης μάρτυς.



Οι εικόνες βιντεοσκοπήθηκαν το 2016, αλλά αναρτήθηκαν πρόσφατα στο YouTube και κάνουν το γύρο του Διαδικτύου.



«Έχω μείνει άναυδος. Μοιάζει δεν ξέρω με τι», σχολίασε ένας χρήστης.

Ένας άλλος είχε μια διαφορετική εξήγηση: «Είναι δύο αεροσκάφη που πετούν σε διαφορετικά ύψη και το ένα αφήνει ίχνη στον ουρανό».

Αλλά ο κάτοικος του Λίνκολν που κατέγραψε το βίντεο είναι πεπεισμένος ότι επρόκειτο για κάτι πιθανώς εξωγήινης προέλευσης. «Είδα κάτι που είναι πολύ δύσκολο να περιγραφεί ως μετεωρολογικό αερόστατο ή κάποιο γνωστό αεροσκάφος. Λίγο αφότου το επιβατικό αεροσκάφος και το UFO εξαφανίστηκαν από τον ορίζοντα είδα άλλα τρία αεροσκάφη κι ένα ελικόπτερο να πετούν προς την ίδια κατεύθυνση (κατά τη γνώμη μου κυνηγούσαν το UFO)».