27 Μαΐου 2018

Όλες οι διαρροές Τσίπρα για την NOVARTIS αποδείχτηκαν… ΠΟ@ΤΣΕΣ ΜΠΛΕ!

Νευρικότητα επικρατεί στην Κυβέρνηση, ενώ ο ίδιος ο Τσίπρας εμφανίζεται ενοχλημένος από τους κυβερνητικούς παράγοντες που είχαν αναλάβει εργολαβικά να παρακολουθούν την εξέλιξη της υπόθεσης.

Πριν από κάποιους μήνες οι παράγοντες αυτοί δημιούργησαν ψεύτικες προσδοκίες στο Μαξίμου μιλώντας για στοιχεία που καίνε πολιτικά πρόσωπα.

Όπως αποδείχτηκε το «καυτό» υλικό δεν αφορούσε κανένα πολιτικό πρόσωπο και οι μόνες κατηγορίες που τεκμηριώνονται είναι αυτές που αφορούν γιατρούς κάποιους παγκοσμίως αγνώστους επιχειρηματίες και βεβαίως στελέχη της NOVARTIS.

Γι΄ αυτό οι αρμόδιοι έχουν αρχίσει νέα κόλπα στην εναγώνια προσπάθειά τους να βρουν κάποια στοιχεία που να ενοχοποιούν έστω και ένα από τα πολιτικά πρόσωπα τα οποία διαπόμπεψαν με τις παραπομπές.

Όπως μαθαίνουμε οι αρμόδιοι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε δύο πηγές:

Η πρώτη είναι το FBI που ερευνά το σκάνδαλο στην Αμερική. Γι΄ αυτό πριν από λίγες μέρες πήγαν… εκδρομή σε ευρωπαϊκή χώρα τους κουκουλοφόρους μάρτυρες για να δώσουν καταθέσεις στο FBI που έχει τεχνογνωσία σε ζητήματα διερεύνησης σκανδάλων.

Η δεύτερη είναι ο Κωνσταντίνος Φρουζής ο οποίος το τελευταίο διάστημα πιέζεται ανεπισήμως από νταραβερτζήδες της κυβέρνησης να δώσει στοιχεία για πολιτικά πρόσωπα.

Μέχρι τώρα οι πιέσεις δεν έχουν αποδώσει γιατί προφανώς ο πρώην ισχυρός άνδρας της NOVARTIS δεν έχει στα χέρια του κανένα λογαριασμό ή κάποιο επίσημο έγγραφο που να τεκμηριώνει δωροδοκία.