Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018

Στα πρόθυρα αυτοκτονίας η τρανσέξουαλ πληροφοριοδότης του WikiLeaks;Ανησυχία έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες για την ψυχική και σωματική κατάσταση της Τσέλσι Μάνινγκ, της τρανσέξουαλ Αμερικανίδας (πρώην στρατιώτη) που είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση λόγω της δημοσιοποίησης απόρρητων στρατιωτικών και διπλωματικών εγγράφων των ΗΠΑ.

Η Τσέλσι, που γεννήθηκε άνδρας με το όνομα Μπράντλεϊ, είναι ελεύθερη από το 2017 μετά από χάρη που της απένειμε ο τότε Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα. Κατά τη διάρκεια της θητείας στο Ιράκ συνέλεξε περισσότερα από 700.000 απόρρητα αρχεία του αμερικανικού στρατού, τα οποία δημοσιοποιήθηκαν το 2010 και το 2011 μέσω του WikiLeaks.

Όπως είχε γίνει γνωστό στο παρελθόν, η Αμερικανίδα αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που εξακολουθούν να τη βασανίζουν παρά την ελευθερία της και το γεγονός ότι έχει αποκτήσει πλέον το φύλο που πάντα επιθυμούσε. Δύο αναρτήσεις που ανέβηκαν πρόσφατα στον λογαριασμό της στο Twitter προκάλεσαν έντονη ανησυχία στους φίλους και ακόλουθούς της, αφού εξέφραζαν αυτοκτονικές διαθέσεις και έντονα συναισθήματα παραίτησης από τη ζωή.Νάνσυ Κουλούρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου