10 Ιουνίου 2018

Βίντεο: Άγριο ξύλο Κυρανάκη σε Καφαντάρη που είπε ψέμματα για να γλιτώσει

[Ο σύζυγός της διορίστηκε τον Ιανουάριο του 2016, ΔΣ της εταιρείας «Δημόσια Επιχείρηση Ενεργειακών Επενδύσεων Α.Ε.» (Δ.ΕΠ.ΕΝ.Ε. Α.Ε.) την οποία ίδρυσε ο Σκουρλέτης όταν ήταν υπουργός Ενέργειας, προκειμένου να βολέψει κομματόσκυλα. Η εταιρία θα ιδρύονταν για τη μεταφορά αερίου από Ρωσία μέσω Τουρκίας.  Το έργο, όμως, είχε ακυρωθεί λόγω και των τότε «πολεμικών» σχέσεων Ρωσίας-Τουρκίας μετά και την κατάρριψη του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. Παρά ταύτα ο Σκουρλέτης προχώρησε στην συγκρότηση της εταιρείας με τον Αργύρη Αργυρίου, σύζυγο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Χαράς Καφαντάρη, στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου. Μετά τον ντόρο ο σύζυγός της έλεγε ότι θα εργάζεται αμισθί (κανείς δεν μπορεί να το διασταυρώσει αν ισχύει τελικά) και θα μασάει μόνο αμοιβές για ΔΣ, παραστάσεις, εκτός έδρας κ.λπ]

Ο κ. Κυρανάκης την κατηγόρησε ότι διόρισε τον άντρα της – Η ίδια το αρνείται

Έντονος καυγάς ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα ανάμεσα στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη και τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κ. Κυρανάκης κατηγόρησε την κυρία Καφαντάρη ότι διόρισε το σύζυγό της διευθύνοντα σύμβουλο σε εταιρεία του δημοσίου, με τη δεύτερη να αρνείται την καταγγελία.

«Δεν διορίστηκε ο σύζυγός σας; Δεν είναι διευθύνων σύμβουλος;» τη ρώτησε ο κ. Κυρανάκης. «Όχι», απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που κάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ να είναι πιο σεμνοί.

«Θέλετε να διορίζετε συγγενείς και να μην μιλάμε. Θέλετε σιωπηλή αντιπολίτευση» της ανταπάντησε ο κ. Κυρανάκης.

Δείτε το βίντεο με τον τηλεοπτικό καυγά: