Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

Η απάντηση Αδωνι στον Πολάκη για την τούμπα της Ευγενίας Μανωλίδου- «Θαυμάστε ήθος υπουργού»Με ένα θυμωμένο tweet απάντησε ο Αδωνις Γεωργιάδης στις ειρωνείες Πολάκη για την Ευγενία Μανωλίδου και το ατύχημα που είχε στην τριήρη Ολυμπιάς.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης καλεί μάλιστα το τμήμα δικαιωμάτων του Σύριζα να πάρει θέση, αφού όπως σημειώνει οι ειρωνείες στρέφονται εναντίον μιάς γυναίκας που έπαθε ατύχημα και κινδύνευσε μάλιστα... και όλα αυτά για να βγάλει το άχτι του ο Πολάκης, όπως γράφει ο Αδωνις Γεωργιάδης, εναντίον του συζύγου της Ευγενίας Μανωλίδου. Θαυμάστε ήθος σοσιαλδημοκράτη υπουργού, ξεκινάει το σχόλιό του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, παραπέμποντας στις παρεμβάσεις του καθηγητή Μαραντζίδη, που σε πρόσφατη αρθρογραφία του υποστήριξε οτι με την εφαρμογή του μνημονίου ο Σύριζα εξελίσσεται σε ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα. Γράφει ο Αδωνις Γεωργιάδης:

Θαυμάστε ήθος Υπουργού Σοσιαλδημοκρατικής Κυβερνήσεως που ειρωνεύεται μια γυναίκα που έπαθε ένα ατύχημα και κινδύνευσε μάλιστα, χρησιμοποιώντας άσχετη περσινή φωτογραφία, για να βγάλει το άχτι του κατά του συζύγου της. Που είναι το τμήμα δικαιωμάτων του Σύριζα;

Η ανάρτηση του Αδωνι Γεωργιάδη:Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που προκάλεσε την έντανη αντίδραση του Αδωνι Γεωργιάδη:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου