16 Ιουλίου 2018

Επίσκεψη – εξπρές του Κυριάκου Μητσοτάκη στη… μισή Κρήτη

Ολοήμερη επίσκεψη σε Ηράκλειο και Λασίθι, θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη. Αφορμή η τελετή ονοματοδοσίας της οδού «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη» στο Ηράκλειο.

Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί κατά σειρά τη Σητεία, την Ιεράπετρα, τον Άγιο Νικόλαο και το Οροπέδιο Λασιθίου, πριν βρεθεί στο Ηράκλειο, προκειμένου να παραστεί στην Τελετή.

Η ονοματοδοσία αφορά ανώνυμη οδό η οποία συνδέει το Παγκρήτιο Στάδιο με την Αμμουδάρα, και η οποία θα ονομαστεί οδός «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».

Όπως αναφέρει ο Δήμος Μαλεβιζίου, πρόκειται για την υλοποίηση της σχετικής απόφασης που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου τον Ιούνιο του 2017, μια ελάχιστη ένδειξη τιμής στον Κρητικό πρώην Πρωθυπουργό Κων/νο Μητσοτάκη, που θα υπενθυμίζει τους αγώνες του για την εδραίωση της Δημοκρατίας στον τόπο μας, την προσωπική συμβολή του στην αναβάθμιση του Κοινοβουλευτισμού και τις διαρκείς προσπάθειες για την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στους νομούς Λασιθίου και Ηρακλείου:

ΣΗΤΕΙΑ:

7.20πμ: Συνάντηση με Ψαράδες

8.00πμ: Συνάντηση με τον δήμαρχο Σητείας κ. Θεόδωρο Πατεράκη στο Δημαρχείο καθώς και με Παραγωγικούς – Επιστημονικούς Φορείς της περιοχής

9.00πμ: Βόλτα στο Λιμάνι της Σητεία

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ:

10.30πμ: Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο στη Μητρόπολ11.00πμ: Βόλτα στα μαγαζιά στο κέντρο της πόλης

12.00μμ: Καλωσόρισμα από τον δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη στο Δημαρχείο. Σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων της Κρήτης στο Δημαρχείο Ιεράπετρας με θέμα: «Λειψυδρία στη Κρήτη – Δίνουμε Λύσεις»

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

2.30μμ: Γεύμα με θεσμικούς του Αγ. Νικολάου στο Ξενοδοχείο Pleiades Luxurious Villas στον Αγ. Νικόλαο (περιφερειακή οδό)

5.30μμ: Αναχώρηση

ΟΡΟΠΕΔΙΟ

5.50μμ: Καλωσόρισμα από τον δήμαρχο Οροπεδίου κ. Γιάννη Στεφανάκη στο Δημαρχείο και ανακήρυξη του Προέδρου της ΝΔ ως Επίτιμο Δημότη

6.10μμ: Βόλτα στα μαγαζιά του Τζερμιάδου και συνάντηση με κατοίκους σε καφενείο της περιοχής

6.30μμ: Αναχώρηση για Ηράκλειο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:

7.30μμ: Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Ibis Styles Heraklion Central (Κορωναίου 26 & Αγ. Τίτου, Ηράκλειο)

8.30μμ: Εκδήλωση ονοματοδοσίας οδού «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη» στο Γάζι, έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου Μαλεβιζίου, κ. Κώστα Μαμουλάκη

11.30μμ: Αναχώρηση από Ηράκλειο για Αθήνα