17 Ιουλίου 2018

Δήμαρχος Σαρωνικού: «Τα παιδιά των Εξαρχείων μπήκαν στη Βουλή και κάνουν πάρτι προσλήψεων»

Καυστικός ο δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης στην εορταστική συνάντηση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Σαρωνικού

«Τα ΟΥΦΟ μπήκαν στη Βουλή και κυβερνούν τη χώρα» είπε σχολιάζοντας την υπηρεσία διαστήματος και δήλωσε σίγουρος για αυτοδύναμη κυβέρνηση της Ν.Δ.

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης, στην εορταστική συνάντηση μελών και φίλων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Σαρωνικού, στο Deck Lagonisi. Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Σαρωνικού αναφέρθηκε στην ανάγκη να βγει η χώρα από την κρίση διαρκείας και στην ανάδειξη μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, που θα επικεντρωθεί στο έργο της ανάπτυξης, της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και εξόδου από την κρίση. «Τα ΟΥΦΟ μπήκαν στη Βουλή και κυβερνούν τη χώρα», τόνισε ο κ. Σωφρόνης σχολιάζοντας την υπηρεσία διαστήματος. Ο δήμαρχος έκανε λόγο για ...πάρτι προσλήψεων από τον κυβερνητικό συνασπισμό. «Τα παιδιά των Εξαρχείων που μέχρι πριν λίγο τα έσπαγαν και τα έκαιγαν, μπήκαν στη Βουλή και διοικούν και κάνουν πάρτι προσλήψεων», ανέφερε ο δήμαρχος...



Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν πλήθος αιρετών, με , τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο., κο. Σπύρο Χυσίρογλου και τον αντιπρόεδρο της ΝΟΔΕ, κο. Μιχάλη Κορωναίο, να απευθύνουν χαιρετισμό. Παρόντες και πολιτευτές καθώς και πρόεδροι τοπικών Συλλόγων. Επιστολή χαιρετισμού προς τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση απέστειλε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του Νομού Ηρακλείου, κος. Λευτέρης Αυγενάκης, αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελείται από την ΔΗΜ.Τ.Ο. και ζητώντας την ενεργό και ουσιαστική συμμετοχή των μελών και φίλων της.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Σαρωνικού, κ. Σπύρος Χυσίρογλου, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, καθώς και τις προηγούμενες διοικήσεις της ΔΗΜ.Τ.Ο., τόνισε την ανάγκη, ενωμένοι οι Έλληνες, στρατευμένοι οι Νεοδημοκράτες, να δουλέψουν μαζί για το καλύτερο αύριο που αξίζει η χώρα. Ευχαρίστησε επίσης τον κο. Θανάση Μαρτίνο για την διαρκή συμπαράστασή του στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεταφέροντας τον παλμό της κοινωνίας, ο κος. Χυσίρογλου αναφέρθηκε σε όλους τους τομείς, στους οποίους η παρούσα κυβέρνηση έχει αποτύχει, από τα εθνικά θέματα, έως την οικονομία, την ασφάλεια και την καθημερινότητα των πολιτών. Τονίζοντας ότι ο Δήμαρχος Σαρωνικού ήταν ένας εκ των 50 που υπέγραψαν για την υποψηφιότητα Μητσοτάκη για την προεδρία του Κόμματος, είπε ακόμη, ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όχι μόνον έχει κυβερνητική εμπειρία, αλλά χαίρει διεθνούς αναγνωρισιμότητας και εκτίμησης ενώ διαθέτει και την αίσθηση του μέτρου, απαραίτητα γνωρίσματα για τον αυριανό πρωθυπουργό.

Τέλος, ο κος. Μιχάλης Κορωναίος, αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ, αναφέρθηκε κυρίως στα εθνικά θέματα και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου μετά το Μακεδονικό και για το θέμα των Ελληνοαλβανικών σχέσεων.