17 Ιουλίου 2018

Μύκονος: Κόλασε η… μικρή Ολλανδέζα – Εμφανίστηκε έτσι στα Ματογιάννια και ανέβασε το θερμόμετρο – video

Η Μύκονος παραμένει γεμάτη από εντυπωσιακές παρουσίες με μία από αυτές να μαγνητίζει τα βλέμματα όλων. Η όμορφη ξανθιά επέλεξε ένα αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα με ντεκολτέ που δεν άφηνε πολλά στην φαντασία...

Η Μύκονος παραμένει γεμάτη από εντυπωσιακές παρουσίες. Η Sylvie Meis «ζάλισε» τα Ματογιάννια και δεν πέρασε απαρατήρητη!

Η Ολλανδέζα παρουσιάστρια του RTL και μοντέλο συνεχίζει τις διακοπές της στην Μύκονο και με την αποκαλυπτική εμφάνιση που έκανε στα διάσημα σοκάκια του νησιού μοίρασε απανωτά… καρδιακά επεισόδια στους περαστικούς. Η όμορφη ξανθιά επέλεξε σούπερ σέξι αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα με ντεκολτέ που δεν άφηνε πολλά στην φαντασία.

Όπως ήταν φυσικό, έστρεψε πάνω της την κάμερα αλλά και τους παπαράτσι με τον γνωστό φωτογράφο Νίκο Ζώτο να πιάνει κουβέντα μαζί της.



Μια λαμπερή σταρ made in Hollywood σκορπάει την… αστερόσκονή της στην Μύκονο. Ο λόγος για την Βρετανίδα ηθοποιό και πρώην μοντέλο Liz Hurley. Η 53χρονη πρωταγωνίστρια, που έγινε παγκοσμίως διάσημη από την εμφάνισή της με το αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα με τις παραμάνες στην πρεμιέρα της ταινίας «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία», στο πλευρό του τότε αγαπημένου της Hugh Grant, βρίσκεται στο νησί των Ανέμων για διακοπές.

Η πανταχού παρούσα κάμερα την απαθανάτισε να κατεβαίνει τα σκαλιά στην περιοχή των Μύλων, συνοδευόμενη από μέλη της οικογένειάς της, με προορισμό το γνωστό εστιατόριο Sea Satin. Παρά το γεγονός ότι έχει αφήσει εδώ και χρόνια πίσω της το μόντελινγκ, οι πάντες μένουν άφωνοι με την εντυπωσιακή γραμμή της.

Η Hurley διαθέτει προσωπικό λογαριασμό στο Instagram όπου ανεβάζει σέλφι φωτογραφίες της και δείχνει σε όλο τον πλανήτη πόσο τέλειο κορμί διαθέτει.



Στη Μύκονο βρίσκεται και ο Giorgio Armani. Ο διάσημος σχεδιαστής εθεάθη στα κοσμοπολίτικα Ματογιάννια. Η κάμερα τον απαθανάτισε χαλαρό και πολύ κομψό να βολτάρει στα γραφικά σοκάκια…



Πηγή: mykonoslive.tv