10 Αυγούστου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Ο δράστης της μαζικής σφαγής με 17 νεκρούς στη Φλόριντα κλαίει στην αγκαλιά του αδερφού του

Λύγισε στην αγκαλιά του αδερφού του Zachary ο Nikolas Cruz μετά την ομολογία της μαζικής σφαγής με 17 νεκρούς στη Φλόριντα.

Ο 19χρονος Nikolas Cruz ανακρίνεται από αστυνομικούς λίγες ώρες μετά τη μαζική σφαγή στο σχολείο Marjory Stoneman Douglas στις 14 Φεβρουαρίου.

Μετά από 12 ώρες ανάκρισης, ο Nikolas Cruz ομολόγησε τη μαζική σφαγή. Είπε στους αστυνομικούς ότι ήθελε να πεθάνει. Με τα δάχτυλά του σχημάτιζε όπλο και έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση στον κρόταφο.





Ζητούσε επανειλημμένα να δει τον 18χρονο αδερφό του Zachary. Στο βίντεο φαίνεται ο Zachary να κάθεται απέναντι από τον αδερφό του. Τον ικέτευε να του εξηγήσει γιατί το έκανε. «Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είσαι ένα τέρας τώρα» του είπε ο Zachary. «Τέρας;» τον ρωτά ο Nikolas. «Δεν είσαι αυτό. Γιατί το έκανες; Γιατί το έκανες αυτό; Τι θα σκεφτόταν η μαμά αν ήταν…». Η μητέρα τους Lynda, που είχε υιοθετήσει τα νεογέννητα αγόρια από την ίδια μητέρα, είχε πεθάνει από πνευμονία τρεις μήνες πριν από τη μαζική σφαγή. «Θα έκλαιγε» είπαν με μια φωνή τα δύο αδέρφια.



Παρά το σοκαριστικό έγκλημά του, ο Zachary ήθελε να δείξει στον αδερφό του πως είναι ακόμα στο πλευρό του. «Ξέρω τι έκανες σήμερα. Οι άλλοι άνθρωποι με κοιτάζουν σαν να είμαι τρελός. Δεν με νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι. Είμαι αδερφός σου. Σε αγαπώ». Ο Nikolas άρχισε να κάνει νοήματα και να ρωτά αν μπορεί να αγκαλιάσει τον αδερφό του.



Ο 18χρονος πήγε κοντά του και τον αγκάλιασε. Ο Nikolas έκρυψε το κεφάλι του στην αγκαλιά του. «Τα έκανες μαντάρα αυτή τη φορά. Κανείς δεν μπορεί να σε βγάλει από όλο αυτό» του είπε ο Zachary ενώ έκλαιγε στην αγκαλιά του ο Nikolas. «Συγγνώμη. Σε αγαπώ». Όταν ο Nikolas αναφέρθηκε στην προβληματική τους σχέση και το bullying που του έκανε, ο Zachary του ζήτησε συγγνώμη. «Έμοιαζε να μη νοιάζομαι όταν μεγαλώναμε. Το έκανα να φαίνεται ότι σε μισώ. Απλά προσπαθούσα να επιβιώσω. Δεν ήθελα να φαίνομαι αδύναμος. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Συγγνώμη».



Πηγή: Dailymail