Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018

Μαλέλης: Στην κυβέρνηση προτίμησαν τα σόου πάνω από τα αποκαΐδιαΓια επικοινωνιακά τεχνάσματα και σόου πάνω από τα αποκαΐδια κατηγόρησε την κυβέρνηση ο γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης.

Το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ για ιλαροτραγωδία, επισημαίνοντας ότι νομοθετικό πλαίσιο και σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών υπάρχει, ωστόσο «οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν μπορούν να λειτουργήσουν το κράτος».

«Δε δίνουν σημασία στο έρημο το κράτος, αλλά στην επικοινωνία. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι επικοινωνιακά τεχνάσματα, σόου και παιχνίδια… Δε λειτούργησε ποτέ το συντονιστικό όργανο της περιφέρειας και δεν ξέρουμε αν συγκλήθηκε το περιφερειακό συμβούλιο. Το πόρισμα της περιφέρειας φανερώνει το απόλυτο αλαλούμ» είπε ο κ. Μαλέλης.

«Ευθύνονται για την καταστροφή αυτοί οι άνθρωποι, τα ίδια έκαναν και στην οικονομία… Φοβάμαι για επόμενη καταστροφή. Πρέπει να φύγουν άμεσα» τόνισε. Ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ υπενθύμισε δε τη δήλωση «θα κάναμε ακριβώς τα ίδια».


Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/380555/malelis-stin-kuvernisi-protimisan-ta-soou-pano-apo-ta-apokaidia-/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου