15 Αυγούστου 2018

Ποιον παίκτη ΠΑΟΚ-ΑΕΚ θα έπαιρνε στον Ολυμπιακό ο Αλέφαντος: Απ' την ΑΕΚ ΚΑΝΕΝΑ, απ' τον ΠΑΟΚ τον...


[Όλα τα λεφτά το "Ποιον Μάτος; Έχουμε τον Ομάρ στα ντουζένια του" Δακρύσαμε κυρ Νίκο]

Ο Νίκος Αλέφαντος μέσω του μπλοκ του στο pagenews.gr σχολιάζει την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και αναφέρει ποιον παίκτη του Δικεφάλου θα έπαιρνε με κλειστά μάτια στον Ολυμπιακό.

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ, είναι μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο να μαζεύουνε βαθμούς οι ομάδες μας, αλλά με απογοήτευσαν η Σπαρτάκ Μόσχας και η Σέλτικ!

Εντάξει η Σπαρτάκ έμεινε με δέκα παίκτες, αλλά στο γήπεδό σου παίζεις, γκολ πρέπει να βάλεις για να προκριθείς, σαν κότα έπαιζε, πολύ καλύτερος ο ΠΑΟΚ, έπρεπε να της βάλει τέσσερα γκολ.

Δεν είναι παίκτες αυτοί που είχε η Σπαρτάκ. Μικρών δυνατοτήτων. Είδατε καμία ντρίμπλα; Είδατε καμία μπούκα; Τι φάσεις έκαναν;

Η δε Σέλτικ όπως είχα πει από το πρώτο ματς, ένα τσούρμο μπούληδες, πολύ καλύτερη η ΑΕΚ ως ομάδα το είπα από το πρώτο ματς παρ’ ότι δεχόταν πίεση η ΑΕΚ.

Μπορεί να έρθει η Σέλτικ να πάρει μέρος στο ελληνικό πρωτάθλημα και να πεις ότι θα το πάρει; Με τι προσόντα. Όσοι ξέρουμε τη Σέλτικ από παλιά και τη βλέπουμε τώρα, τη λυπόμαστε.

Καλούς παίκτες έχει ο ΠΑΟΚ, μέτριους παίκτες έχει η ΑΕΚ, αλλά είναι και οι δύο καλοδουλεμένες ομάδες από καλούς προπονητές πέρσι.

Με ρωτάει ο Θέμης αν μπορούσα να πάρω παίκτες από τον ΠΑΟΚ, ποιους θα έπαιρνα στον Ολυμπιακό. Δεν έχει τέτοιο πρόβλημα ο Ολυμπιακός, έχει παίκτες και θα πάρει και άλλους. Ποιον να πάρεις, τον Πέλκα; Έχει ο Ολυμπιακός τον Φορτούνη που είναι καλύτερος. Τον Πρίγιοβιτς; Στατικός, περιμένει τη μπάλα. Ο Μάτος είναι καλός, αλλά έχουμε δει τον Ομάρ εκεί στα φόρτε του να παίζει το ίδιο καλά. Μόνο τον Βαρέλα θα έπαιρνα ή τον Κρέσπο.

Από την ΑΕΚ ποιον θα έπαιρνα; Κανέναν! Ούτε έναν. Τι να πάρεις, τον Οικονόμου και τον Λαμπρόπουλο; Ή είναι ο Λιβάγια σέντερ φορ κλάσης. Σε παρακαλώ. Τον Μπακασέτα να πάρω που κάνει τα 100 μέτρα σε… δέκα λεπτά;

Και για τον Μπακάκη που λένε ότι μπορεί να τον πάρει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι, δεν με εντυπωσιάζει. Δεν προσθέτεις τίποτα στον Ολυμπιακό έτσι. Μετριότητα.

Συγχαρητήρια πάντως στις ελληνικές ομάδες, δεν θέλω να μειώσω τις προκρίσεις τους, αλλά οι δύο αντίπαλοι ήταν πολύ κάτω σε δυναμικότητα από τα ονόματα που έχουν ως ομάδες».