10 Αυγούστου 2018

ΝΑ ΑΥΤΑ ΖΟΥΜΕ! Η Μαρέβα συνεχάρη τον Τσιτσιπά στα αγγλικά κι ο Νόλε στα ελληνικά-ΦΩΤΟ

Στην μεγαλύτερη μέχρι τώρα στιγμή της καριέρας του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε και απέκλεισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, στον γ’ γύρο του Rogers Cup, που διεξάγεται στο Τορόντο. Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος από την Δευτέρα βρίσκεται στο νο 27 της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν και πάλι εντυπωσιακός. Κατάφερε απέναντι σε έναν από τους κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών, να πάρει το πρώτο σετ με 6-3, έχασε το δεύτερο στις... λεπτομέρειες με 7-6(5) και θριάμβευσε στο τρίτο πάλι με 6-3.

Έτσι, μετά από 2 ώρες και 19 λεπτά, απέκλεισε τον 31χρονο Σέρβο, κάτοχο 13 τίτλων Grand Slam και 69 τίτλων συνολικά, νικητή πριν από 1,5 μήνα στο Γουίμπλεντον, νο 1 στον κόσμο για μεγάλο διάστημα και νο 10 σήμερα.

Εκτός από την αγκαλιά που του έδωσε στο φιλέ, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης τους, ο Τζόκοβιτς συνεχάρη τον Τσιτσιπά και μέσα από τα social media.

"Great performance Stefanos! You deserve it, file mou”, ("Φοβερή απόδοση Στέφανε! Το αξίζεις φίλε μου¨) σχολίασε ο Σέρβος τενίστας στη σχετική δημοσίευση του Έλληνα τενίστα στο Instagram, ο οποίος είχε γράψει "Μείνε θετικός, δούλεψε σκληρά, κάν'το να συμβεί" δίπλα στη φωτογραφία που είχα ανεβάσει.

Δείτε την ανάρτηση:


 Αντίθετα η Μαρέβα Μητσοτάκη διάλεξε να τον συγχαρεί στα αγγλικά... πιστεύοντας ότι δεν καταλαβαίνει ελληνικά; Ποιος ξέρει;