15 Αυγούστου 2018

Νέες μεταγραφικές «βόμβες» του Ιβάν στο Epsilon TV!

Πρώτο μέλημα του Ιβάν Σαββίδη από τη μέρα που ανέλαβε το Epsilon ήταν να φέρει τεράστια ονόματα του χώρου που θα κάνουν το κανάλι πρώτο σε τηλεθέαση σε όλη τη χώρα!

Η στελέχωση του ενημερωτικού τομέα στο κανάλι συνεχίζεται και σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews, τις επόμενες ηµέρες αναµένεται να επικυρωθεί και επίσηµα η έλευση της Έλλης Στάη για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, καθώς οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και βρίσκονται στο τελικό στάδιο της ανταλλαγής εγγράφων για το τελικό κείμενο του συμβολαίου.

Όπως προκύπτει από τις συζητήσεις υψηλόβαθµων στελεχών του Epsilon, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού θα προβάλλεται στις 19:00, απέναντι ακριβώς από το αντίστοιχο δελτίου του Alpha, με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Παράλληλα, οριστικοποιείται και ο σχεδιασµός του µεσηµεριανού δελτίου, με τη Λίνα Δρούγκα στην παρουσίαση να αλλάζουν ώρα και αντί για τις 14:30 που βγαίνουν σήµερα, θα µεταδίδονται, κατά πάσα πιθανότητα, στη 13:00, αµέσως µετά το ψυχαγωγικό µαγκαζίνο.

Επιπλέον, ο Στράτος Μπαλής θα αναλάβει διευθυντής ειδήσεων, µε τον Βίκτωρα Βλαχογιάννη, που θα έχει καθήκοντα διευθυντή σύνταξης.

To κατώφλι του Epsilon περνά ο Μιχάλης Ιγνατίου, ενώ έρχονται και άλλα πρόσωπα από το Mega, όπως η Σοφία Φασουλάκη (είναι και στο «Εθνος»), η Κωνσταντίνα Καζαντζή, αλλά και ο ανταποκριτής στη Μόσχα Θανάσης Αυγερινός.

Δημήτρης Καλαϊτζής
http://www.metrosport.gr/article/nees-metagrafikes-vomves-tou-ivan-sto-epsilon-tv