19 Σεπτεμβρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Μαύρες πλερέζες από Κυρανάκη... έχασε τα πελατάκια της ΕΡΤ

Εμπάργκο στην ΕΡΤ αποφάσισε η ΝΔ, δίνοντας εντολή στα στελέχη της να μην εμφανίζονται στη Δημόσια Τηλεόραση.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, δεν έκρυψε την πίκρα του γι’αυτή την εξέλιξη αφού έχασε τους πελάτες του και έγραψε στο Twitter:

«Τέλος η παρουσία στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην ΕΡΤ. Κρίμα, γιατί μου άρεσαν τα εκτός έδρας».

Δείτε μια επίσκεψη Κυρανάκη στην ΕΡΤ:

«Δεν έχει κοπεί καμία σύνταξη»: Η Φράση Δημοσιογράφου της ΕΡΤ που Εξόργισε τον Κυρανάκη

Ένα μίνι επεισόδιο με τους παρουσιαστές στην ΕΡΤ είχε ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης με αφορμή τα μέτρα που έχει φέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και ειδικότερα για τις συντάξεις.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ ο κ. Κυρανάκης σταχυολογούσε στην τοποθέτησή του τα «κακώς κείμενα» της κυβέρνησης έφτασε στο σημείο της περικοπής των συντάξεων, με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ να παρεμβαίνει, «πετώντας» την ατάκα: «Δεν έχει κοπεί καμία σύνταξη, θα κοπούν, έχει κοπεί η κύρια σύνταξη;».

«Σοβαρά τώρα λέτε, είστε δημοσιογράφος, παρουσιαστής στην ΕΡΤ και λέτε στον κόσμο πως δεν έχουν κοπεί συντάξεις;», ρώτησε- φανερά εκνευρισμένος- ο κ. Κυρανάκης, με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ να προσπαθεί να ανασκευάσει λέγοντας: «Ερώτηση κάνω, κύριε Κυρανάκη αντιδικείτε μαζί μου…;».

Το στέλεχος της ΝΔ, όμως επέμεινε: «Όχι δεν κάνατε ερώτηση, δήλωση κάνατε, φυσικά και αντιδικώ όταν λέτε ψέματα στον κόσμο».

Λίγο πιο μετά πάντως έπεσαν οι τόνοι.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα μετά το 16.50 του παρακάτω βίντεο