16 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΕΣ ΤΑ! Μητσοτάκης: ΕΠΕΙΔΗ Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ θα βάλω στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚους και αριστερούς όπως ο Τσίπρας

[Με λίγα λόγια ο Κυριάκος μας λέει ότι θα κάνει τη ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ... θα φέρει ρετάλια που δεν ορίζουν ούτε την ψήφο τους, τα οποία θα έρθουν μόνο για την καρέκλα (αν τους την έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ θα πήγαιναν εκεί) αφού θα έρθουν σε ένα κόμμα χωρίς να πιστεύουν την ιδεολογία του... το άλλο ενδεχόμενο είναι να είπε κάτι, το οποίο δεν πιστεύει και δεν θα κάνει... όπως κάνει ο Τσίπρας δηλ.
Το εξωφρενικότερο είναι ότι ενώ λέει ότι θα τους βάλει υποψήφιους κι ας διαλέξει ο κόσμος, αμέσως μετά συμπλήρωσε: Και να τους φτύσει ο κόσμος εγώ θα τους βάλω απ' το παράθυρο στην κυβέρνηση... Τέτοιο φτύσιμο πρώτη φορά ακούω!
Αντί να γλύφετε αριστερούς κ@λους,  δεν σοβαρεύεστε λέω γω μπας και δε βρείτε ούτε τη ψήφο σας στην κάλπη...
Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη ατάκα είναι ότι πιο ηλίθιο τον συμβούλεψε ο κομμουνιστής Θεωδορικάκος να πει... ]

Τη δέσμευση ότι θα τοποθετήσει πρόσωπα από την Κεντροαριστερά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ επανέλαβε από τη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε σχετική ερώτηση για το άνοιγμα προς την Κεντροαριστερά, απάντησε: «Θα δείτε διεύρυνση στα ψηφοδέλτιά μας με ανθρώπους από την Κεντροαριστερά και -γιατί όχι- από την Αριστερά. Από εκεί και πέρα, θα είναι στο χέρι των πολιτών να διαλέξουν τη σύνθεση της επόμενης κυβέρνησης».

Μάλιστα, τόνισε ότι ακόμα και αν το κόμμα του είναι αυτοδύναμο στις επόμενες εκλογές θα τοποθετήσει πρόσωπα από την Κεντροαριστερά.